DF Mojkovac: Protuve, obznanićemo ko iz DPS odrađuje sramni posao kupovine ličnih karata

"Pošto su policija i tužilaštvo direktno u službi režima od njih i ne očekujemo da spriječe DPS u ovim kriminalnim aktivnostima, i znaćemo i sami da se zaštitimo od ovih pojava"
51 pregleda 4 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 18.11.2017. 11:58h

Demokratski front se nalazi pred pobjedom u Mojkovcu, i tu činjenicu ne mogu spriječiti pritisci DPS i njihova prljava kampanja koju evidentiramo na terenu, saopšteno je danas iz DF Mojkovac.

"U DPS su očigledno zaboravili da su ljudi koji podržavaju DF nepokolebljivi i hrabri borci koji se ne mogu zastrašiti i ucijeniti. Poručujemo protuvama koje se bave sramnim i neljudskim metodama, inače svojstvenim DPS-u, da ćemo spriječiti svaki pokušaj pritiska na naše glasače i javno, imenom i prezimenom, obznaniti ko su oni iz DPS koji u Mojkovcu odrađuju sramni posao kupovine ličnih karata, nuđenja novca da se ne izađe na izbore, ucjene poslom. Pošto su policija i tužilaštvo direktno u službi režima od njih i ne očekujemo da spriječe DPS u ovim kriminalnim aktivnostima, i znaćemo i sami da se zaštitimo od ovih pojava. DF je ušao u poslednju fazu kampanje, i sada je već izvjesno da ćemo ostvariti odličan rezultat, preuzeti vlast u našem gradu i odmah početi da radimo na dobro i korist svih Mojkovčana", kazali su iz DF Mojkovac.

Bonus video: