DPS: U koaliciji "Za 21. vijek" neistinama zabavljaju narod

U DPS-u smatraju da su i glasači koalicije "Za 21. vijek" ostali uskraćeni za objašnjenje
1 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 06.07.2018. 14:29h

I u nanovijem reagovanju Koalicije URA-Demokrate nijesu preuzeli odgovornost za ubjedljiv izborni poraz 27. maja, opet bježeći u demagogiju, Kambodžu i niz neistina kojim zabavljaju javnost Crne Gore, navodi se u saopštenju DPS-a.

Oni su reagovali na saopopštenje koalicije "Za 21. vijek" koji su kazali da "ne aplaudiraju vječnim foteljašima i pajacima koji na vlast dolaze kriminalom".

"Politički pajaci, umjesto izvinjenja, opet optužuju građane Podgorice da su nepošteni i neslobodni, prebacujući još jednom krvicu na narod umjesto na sopstvenu propalu politiku podjela i lobiranja za interesne grupe u svojim redovima. Koalicija poznata po bježanju iz lokalnog parlamenta više nego po učešću u njegovom radu, kao i po poraznim politikama koje vode u opštinama u kojima vrše vlast, gdje će ostati zapamćeni po grabežu za funkcijama i mjestima u upravnim odborima, po prepucavanju i uvredama kakve ne pamti crnogorska javna scena, i najnovijim saopštenjem još jednom potvrđuju da nijesu ozbiljan politički subjekt, već, rečeno njihovim rječnikom, obični pajaci koji isisavaju novac iz budžeta države za plate koje primaju a ne dolaze na posao, i dokazani politički prevaranti koji još uvijek nijesu objasnili svojim biračima šta se desilo sa njihovih osam hiljada glasova prednosti u Podgorici, za koje su tvrdili da ih imaju i da će sigurno osvojiti vlast na lokalnim izborima?", kazali su iz DPS-a

U DPS-u smatraju da su i glasači koalicije "Za 21. vijek" ostali uskraćeni za objašnjenje.

"Što se tiče lokalnog parlamenta, ponavljamo, ne nedostajete nikome. Vjerujemo da, poslije ovakvog vašeg ponašanja nakon ubjedljivog poraza na izborima u Podgorici, ne falite ni vašim biračima", kazali su u DPS-u.

Bonus video: