Rađenović: Protiv DPS-a i Marovića smo se izborili, budite sigurni da ćemo i od vas sačuvati Sv. Stefan i Miločer

"Dil između Mila Đukanovića i naslijednika Karađorđevića postignut je na način da se kroz izgradnju stanova za tržište u Miločerskom parku obeštete Karađorđevići a po realizaciji tog posla očigledno je da bi vi dobili dobar procenat"

23481 pregleda 518 reakcija 29 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

“Uslijed štrajka advokata očigledno da Carević pored hiljadu djelatnosti koje obavlja, počeo se bavit i advokaturom zastupajući ili Karađorđeviće ili Mila Đukanovića to još nismo ustanovili, te umjesto da počne od sebe samog pa da državnu imovinu koju je uzurpirao vrati državi Crnoj Gori on traži da se Sveti Stefan i Miločer vrati Karađorđevićima.

To je saopštio član budvanskog odbora GP URA Blažo Rađenović reagujući na izjavu gradinačelnika Budve Marka Carevića da se Karadjordjevićima treba vratiti imovina.

On je poručio Careviću:

“Nemojte gospodine Careviću vi da brigate za Sveti Stefan i Miločer, ima nas u Paštroviće koji ćemo o tome brinuti, mada jasno je nama i zašto sve ovo radite. Dil između Mila Đukanovića i naslijednika Karađorđevića postignut je na način da se kroz izgradnju stanova za tržište u Miločerskom parku obeštete Karađorđevići a po realizaciji tog posla očigledno je da bi vi dobili dobar procenat. Protiv jednog DPSa i Svetozara Marovića smo se izborili, budite sigurni da ćemo i od vas sačuvati i Sveti Stefan i Miločer, a oni koji su ulazili u dilove nek isplate Karađorđeviće. Šaljem vam poruku da ni vi ni bilo ko sličan vama ne mora ništa da nam pomaže ali nam me pokušavajte ni odmagati jer ćemo znat odgovoriti i dalje ruke od Svetog Stefana i Miločera, bavite se Gučom, ulicom S73/S73 u Bečićima, Smokvicom i sličnim projektima!”, naglasio je Rađenović.

Bonus video: