Abazović: Region mora izaći iz kalupa devedestih, tome doprinos treba da daju svi, nezavisno od toga kako se zovu

Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da su predavanju prisustvovali studenti i profesori Evropskog Univerziteta - Fakulteta za pravne, političke i međunarodne odnose, koji su imali priliku da postavljaju pitanja Abazoviću, te da direktno učestvuju u diskusiji

13511 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Abazović drži predavanje, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović drži predavanje, Foto: Vlada Crne Gore

Želimo da promovišemo nove vrijednosti i jačamo institucije sistema, kako bi postigli željene rezultate. Region mora izaći iz kalupa devedesetih. Tome doprinos treba da daju svi, nezavisno od toga kako se zovu, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović prilikom predavanja na Evropskom Univerzitetu u Tirani, na temu "Izazovi Crne Gore na putu modernizacije".

Dritan Abazović
foto: Vlada Crne Gore

Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da su predavanju prisustvovali studenti i profesori Evropskog Univerziteta - Fakulteta za pravne, političke i međunarodne odnose, koji su imali priliku da postavljaju pitanja Abazoviću, te da direktno učestvuju u diskusiji. "Prilikom održavanja događaja broj prisutnih je bio ograničen, zbog poštovanja zakonom propisanih mjera protiv širenja virusa COVID-19", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: