Laketić Vidakoviću: Ko je igrao u četničkom kolu pamte rane devedesete

Laketić ističe da čitava istina o DPS rezultatima za Mojkovac staje u činjenici da je broj stanovnika u Mojkovcu, samo za 4 zadnje godine njihove vladavine drastično smanjen a i broj nezaposlenih drastično povećan
114 pregleda 1 komentar(a)
Boško Laketić, Foto: URA
Boško Laketić, Foto: URA
Ažurirano: 17.11.2017. 16:38h

“Pričom o postignućima DPS danima vrijeđa inteligenciju svih građana Mojkovca, jednako kao njihov paranoični lider. Partiji prošlosti podršku će dati samo oni koji se vode interesima, koje su kupili poslovima, koje su ucijenili, kojima prijete otkazima, kojima kupuju duše za sitan novac i paket osnovnih namirnica”, stoji u reagovanju sekretara odbora URA u Mojkovcu i kandidata na listi te partije za predstojeće lokalne izbore u tom gradu Boška Laketića na saopštenje DPS-ovog Mitra Vidakovića.

Laketić kaže da reaguje zbog većinskog dijela javnosti koji će DPS poslati u neslavnu političku prošlost i u Mojkovcu i u Crnoj Gori.

“Odgovoriti Mitru Vidakoviću sasvim je bespotrebno, jer njegovo idolopoklonstvo prevazilazi granice ukusa. Vidaković razumije jedino rječnik svoga frustriranog gospodara, kojem služi kao ikebana”, naglašava Laketić.

Laketić ističe da čitava istina o DPS rezultatima za Mojkovac staje u činjenici da je broj stanovnika u Mojkovcu, samo za 4 zadnje godine njihove vladavine drastično smanjen a i broj nezaposlenih drastično povećan.

“Vi niste sposobni da zaposlite i ovo malo ljudi što je ostalo liše onih koje ste preko partijskih knjižica ugurali u lokalnu upravu i privatnu fabriku naoružanja u vlasništvu Švajcarca kojom upravljaju partijski vojnici i šefovi obezbjeđenja. Činjenica, da vaš podmladak organizuje humanitarne akcije za pomoć ljudima koje ste prethodno doveli na rub egzistencije, takođe, dovoljno govori o vašem razvoju Mojkovca. Kažete i da opština Mojkovac nema dugovanja, a istu ste vi iz lokalne kriminalne grupe DPS-a primorali da koristi egalizacioni fond i svjesno napravili Mojkovac “parazitom”, zavisnim od podgoričke milostinje, jer nijeste bili sposobni da obezbijedite prihode opštini”, kaže Laketić.

Laketić poručuje Vidakoviću i da je vrijeme četnika u čijem kolu je jedino igrao njegov duhovni guru Đukanović odavno prošlo i da je ovo 2017. godina.

“Pokažite kalendar vašem gospodaru i pitajte ga ko je ranih devedesetih igrao u četničkom kolu i zagovarao velikosrpsku hegemoniju, a onda za vrijeme ratnih i poslijeratnih godina sa svojim partnerima opustošio i poharao i Mojkovac i Crnu Goru i ko sada živi u luksuzu, dok građani jedva sastavljaju kraj sa krajem”, ističe Laketić.

Laketić zaključuje “da trenutno DPS kolo vodi do Spuža, a da Mojkovčani 26. novembra biraju budućnost na čelu sa novom opozicionom vlašću u kojoj će URA igrati zapaženu ulogu.”

Bonus video: