URA: Oblijepili smo Cetinje posterima Pinokia, odnosno Aleksandra Bogdanovića

"Ta marioneta Daliborke Pejović je prosula 2,3 miliona eura za Njegoševu ulicu i Gradski trg, pokazujući na djelu koliko je sposoban"
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.11.2017. 13:10h

Mi smo jutros Cetinje oblijepili posterima Pinokia, odnosno gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića koji je ima toliko drskosti da prije nekoliko dana izjavi da je ispunio sve što je obećao DPS uoči izbora 2013. godine, saopšteno je "Vijestima" iz Opštinskog odbora (OO)) Građanskog pokreta URA Prijestonice Cetinje.

"Naprasno je zaboravio i na zičaru do Kotora, i na fabriku čokolade, i na predstavništvo Huaweia za Crnu Goru, i na radna mjesta. Sada, kao da ništa nije bilo, obećava stadion, ide po noći po Cetinju i opet vara narod, postavlja skele da farba fasade u novembru. Riječju, ruga se Cetinjanima i vrijeđa ih kao da oni nemaju pamćenja. Ta marioneta Daliborke Pejović je prosula 2,3 miliona eura za Njegoševu ulicu i Gradski trg, pokazujući na djelu koliko je sposoban. Ni trafiku ne bi umio voditi, a kamoli grad", saopsteno je "Vijestima" iz cetinjske URE.

Galerija

Bonus video: