Krivokapić: Ova Vlada se ne može jednostavno zamijeniti nekom drugom, to bi govorilo o ličnim partijskim interesima

"Jedino što nijesu u ovom trenutku nijesu zadovoljni što nijesu vidljivi u Vladi, što nemaju neka potpredsjednička mjesta i neka ministarstva"

60493 pregleda 851 reakcija 176 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Gov.me/Saša Matić
Krivokapić, Foto: Gov.me/Saša Matić

Ovu Vladu niko ne može tako jednostavno zamijeniti nekom drugom Vladom jer bi to govorilo o ličnim partijskim interesima, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

"Moram da kažem i prvi put to iskazujem kao svoj stav, sve dubinske funkcije dobili su kako su željeli. Jedino što nijesu u ovom trenutku nijesu zadovoljni što nijesu vidljivi u Vladi, što nemaju neka potpredsjednička mjesta i neka ministarstva", kazao je premijer tokom radne posjete Andrijevici.

Kaže i da ne odustaje od stava da je za Crnu Goru najbolja ekspertska Vlada.

"Ne odustajem od tog stava. U kom nivou i na koji način rekonstrukcija, sve ono što je bolje, što daje unapređenje i snagu toj Vladi treba podsticati. Ja znam, kao i u svakom timskom radu, imate i neka slabija i neka jača mjesta i naravno da bi bilo dobro da sve što možemo unapređujemo. Ali ne da unapređujemo da bi neko politički profitirao nego da unapređujemo da građani i narod osjete benefite tih promjena", rekao je on.