Joković: Saradnja lokalne uprave i Vlade Crne Gore važna, kako bi se Šavničani motivisali da ostaju na svojim ognjištima

„U godini kada obilježavamo 80. godišnjicu podizanja Trinaestojulskog ustanka, sjećamo se i žrtava koje je Šavnik stavio na oltar slobodarstva i antifašizma. Ta pregnuća ostaće zauvijek upisana u istoriji ovog kraja"

5087 pregleda 1 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP i u svoje lično ime, 22. jul, Dan opštine Šavnik svim stanovnicima ovog grada.

„U godini kada obilježavamo 80. godišnjicu podizanja Trinaestojulskog ustanka, sjećamo se i žrtava koje je Šavnik stavio na oltar slobodarstva i antifašizma. Ta pregnuća ostaće zauvijek upisana u istoriji ovog kraja", navodi Joković.

Joković ističe da Šavnik čeka šansa za razvoj i napredak, istakavši da je veoma važna saradnja lokalne uprave i Vlade Crne Gore.

"Danas Šavnik, bogat prirodnim potencijalima, čeka šansu za razvoj i napredak kako bi se stvorile pretpostavke da njegovi građani ne odlaze iz rodnog mjesta, već da svoju budućnost vezuju upravo za njega. U tom smislu, važna je saradnja lokalne uprave i Vlade Crne Gore kako bi se Šavničani motivisali da ostaju na svojim ognjištima", kazao je Joković.

Joković navodi kako je uvjeren da Šavnik čeka bolja i svjetlija budućnost, už želju da naredni Dan opštine Šavničani dočekaju u boljim uslovima.

"Uvjeren da je pred Šavnikom bolja i svjetlija budućnost, čestitam vam Dan opštine, uz želju da naredni dočekate u mnogo boljim životnim uslovima", stoji u čestitki predsjednika Jokovića.

Bonus video: