Vidaković: Abazoviću, uhvati se u četničko kolo i zaigraj negdje drugdje

"Abazović je primjer kako se ne treba ponašati u politici jer je za 4-5 godina uspio sebe i politiku svoje partije do kraja da iskompromituje svodeći svoju podršku na 5.000 glasova. Zna on da će Mojkovčani i ovoga puta mu jasno pokazati koliko vrijedi odnosno ne vrijedi njegova politička ponuda zasnovana na uvredama, podvalama, obmanama i prevarama", istakao je Vidaković
173 pregleda 27 komentar(a)
Mitar Vidaković, Foto: DPS Mojkovac
Mitar Vidaković, Foto: DPS Mojkovac
Ažurirano: 16.11.2017. 17:43h

Lider partije od pola mandata Dritan Abazović znalački je danas govorio o odbrambenim mehanizmima u psihologiji govoreći očito iz sopstvenog iskustva budući da je upravo on taj koji povećavanjem stepena uvreda pokušava da nadoknadi odsustvo svoje političke visine i snage, saopštio je Mitar Vidaković, odbornički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) u Mojkovcu.

On je reagovao na današnju izjavu predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića koji je obraćajući se predsjedniku Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću kazao da je "crnogorskom Mugabeu udarilo sunce Dubaija u glavu.

"Abazoviću, uhvati se u četničko kolo kao što si to već uradio u primorskim opštinama i zaigraj negdje drugdje pošto u Mojkovcu nemaš šta da tražiš. Zaista je teško odgovoriti na sve gluposti koje ovaj umišljeni političar iznosi o osobi koja je više uradila za Crnu Goru nego što će on ikada uspjeti. Abazović je primjer kako se ne treba ponašati u politici jer je za 4-5 godina uspio sebe i politiku svoje partije do kraja da iskompromituje svodeći svoju podršku na 5.000 glasova. Zna on da će Mojkovčani i ovoga puta mu jasno pokazati koliko vrijedi odnosno ne vrijedi njegova politička ponuda zasnovana na uvredama, podvalama, obmanama i prevarama", istakao je Vidaković.

Po njegovim riječima, građani Mojkovca dobro znaju ko je i koliko učinio i za Mojkovac i za Crnu Goru i to će kao i na dosadašnjim izborima znati jasno da pokažu.

Bonus video: