Burić SDP-u: Vaš Ranko je dokazao da mu je fotelja milija od onoga što su državni interesi

"Ne mogu vas oprati ni ove jesenje kiše, od SDP-a su ostali samo dugmići, vašu izdajničku politiku na narednim izborima kazniće građani Crne Gore. To je kazna koju zaslužuje svaki izdajnik, koji se poigrava sa državom, koji šuruje sa partijama koje bi da nas vrate u prošlost, da izbrišu referendum, da izbrišu NATO, da vrate srpsku trobojku i rusku šapku"
79 pregleda 15 komentar(a)
Marko Burić, Foto: DPS
Marko Burić, Foto: DPS
Ažurirano: 16.11.2017. 16:11h

Za nas je država uvijek bila i biće na prvom mjestu, za razliku od SDP-a, koji se istinski borio samo za lične interese i za fotelje, saopštio je danas Marko Burić, član Demokratske partije socijalista (DPS).

On je reagovao na saopštenje Socijaldemokratske partije (SDP) u kome je poručeno da je "predsjednik DPS Milo Đukanović jedino iskreni otimač, koji je izdao sve što je navodno branio".

"Vaš Ranko (Krivokapić, predsjednik SDP- prim. Vijesti online) je dokazao da mu je fotelja milija od onoga što su državni interesi i da je spreman na sve, ne bi li se dokopao privilegija, kojih se tako teško odrekao kada smo građanima otkrili pravo, izdajničko lice SDP-a. Jeftinim politikanstvom Rankova družina očajnički pokušava da sačuva onu mrvicu glasova koja im je ostala nakon što su svima pokazali svoje pravo, rusko lice. Histeričnim napadima na DPS i na Mila Đukanovića hoćete da osporite sve ono što smo na čelu sa našim liderom uradili za Crnu Goru u proteklom periodu", istakao je Burić.

On je dodao da je zahvaljujući DPS-u Crna Gora danas nezavisna država, članica NATO i zemlja koja će u narednih nekoliko godina postati i punopravna članica Evropske unije.

"Mi smo se istinski borili da ostvarimo te ciljeve, suočavali se sa raznim izazovima, a to što nam građani ubjedljivo najviše vjeruju dovoljno govori koliko je naša politika ispravna. Ne mogu vas oprati ni ove jesenje kiše, od SDP-a su ostali samo dugmići, vašu izdajničku politiku na narednim izborima kazniće građani Crne Gore. To je kazna koju zaslužuje svaki izdajnik, koji se poigrava sa državom, koji šuruje sa partijama koje bi da nas vrate u prošlost, da izbrišu referendum, da izbrišu NATO, da vrate srpsku trobojku i rusku šapku. Jasno nam je da vam uzalud pričamo da vi i vaš Ranko nijeste toliko veliki koliko ste umislili da ste, jer ste previše sujetni da bi to shvatili i priznali. Ipak, prepuštamo građanima Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi da vam na najbolji mogući to objasne i da još jednom potvrde da za izdajnike nema mjesta u Crnoj Gori", rekao je Burić.

Bonus video: