Jovanović: Đukanoviću, vašom politikom ste opljačkali i ojadili sjever Crne Gore

"Za vrijeme Vaše vladavine sjever je napustilo više građana nego za vrijeme ratova. Vi ste najveća pohara Crne Gore", naveo je Jovanović
135 pregleda 5 komentar(a)
Veselin Jovanović, Foto: SNP
Veselin Jovanović, Foto: SNP
Ažurirano: 16.11.2017. 11:49h

Demokratska partija socijalista na čelu sa Milom Đukanovićem je nejveća pohara Crne Gore, saopštio je predsjednik OO SNP Mojkovac Veselin Jovanović.

On je reagovao na optužbe Đukanovića koji je na tribini DPS-a u Mojkovcu kazao, između ostalog, da je "SNP bila predvodnik rušilačkih demonstracija u Podgorici u mnogo navrata i sve činila da Crna Gora ne bude dio evroatlantskog sistema vrijednosti".

"Ne birajući riječi, na jedino njemu svojstven način, po ko zna koji put proziva Socijalističku narodnu partiju Crne Gore kao neprijatelja svoje države. I to baš u Mojkovcu. Ako je jedini grijeh našoj partiji, to što smo smatrali da je državi Crnoj Gori ljepše u zajednici sa Srbijom, ponosimo se tim grijehom. Jedno sigurno Vi dobro znate "stvarni premijeru": veći ste Vi neprijatelj Crne Gore, na čelu sa vašom partijom, nego sve crnogorske političke strukture! Vi ste, Đukanoviću vašom politikom opljačkali i pljačkate Crnu Goru, Vi ste Đukanoviću doveli do toga da Crnu Goru prepoznaju kao zemlju korupcije, kriminala i nerasvijetljenih ubistava, Vi ste Đukanoviću ojadili sjever države, ugasili fabrike uključujući i, kako Vi rekoste "Duškov Mojkovac"! Za vrijeme Vaše vladavine sjever je napustilo više građana nego za vrijeme ratova. Vi ste najveća pohara Crne Gore", naveo je Jovanović.

Dodao je da u SNP-u za razliku od Đukanovića znaju "ko smo".

"Za razliku od vas mi smo ljudi iz naroda i za narod. Za razliku od vas mi se borimo za budućnost i kvalitetniji život svih građana. Za razliku od vas, koji se bavite prošlošću, mi želimo ljepšu budućnost! Za razliku od vas mi smo protiv korupcije, kriminala i privatne države. Za razliku od vas, koji žive na starim podjelama, mi želimo nova radna mjesta. Za razliku od vas, mi volimo i Mojkovac i Crnu Goru. I za razliku od vas, Đukanoviću, mi se zalažemo za Mojkovac dostojan čovjeka". Nek vam je sa srećom odlazak u političku provaliju i u Mojkovcu. Dolazi na vlast neka nova, odgovorna, poštena i domaćinska vlast, na čelu sa Socijalističkom narodnom partijom", saopštio je Jovanović.

Bonus video: