Savjet mladih DPS Kolašin: Vuksanović obmanjuje građane

Mlade kolašinskog DPS-a, kako kažu, čudi što „Vuksanović, nije, prilikom šetnje gradom, primijetila katastrofalno stanje gradskih saobraćajnica, nečistoću i smeće na svakom koraku i da su ulice puste“
91 pregleda 10 komentar(a)
Savjet mladih DPS Kolašin, Foto: Savjet mladih DPS Kolašin
Savjet mladih DPS Kolašin, Foto: Savjet mladih DPS Kolašin
Ažurirano: 13.04.2018. 12:02h

Iz Savjeta mladih kolašinske Demokratske partije socijalista (DPS) tvrde da je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović obmanula javnost kada je kazala da Sportska sala u tom gradu ne funkcioniše i propada.

„Ne želeći da miješamo politiku u sport, ali kao gradjanima Kolasina zasmetalo je to kada je prije neki dan Draginja Vuksanovic izjavila kako sportska sala ne funkcionise i kako propada. Ne treba u kampanji obmanjivati javnost. Da Sportska sala funkcionise kako treba mogli su se uvjeriti svi Kolašinci koji su bili u sali kao i fudbaleri Futsal kluba Titograd. Utakmica je odigrana sinoć, kao i sve ostale utakmice Futsal lige u ovoj sezoni", kažu u Savjetu mladih DPS.

Kako dokaz za svoje tvrdnje oni su dostavili i fotografije sinoćnje utakmice.

Mlade kolašinskog DPS-a, kako kažu, čudi što „Vuksanović, nije, prilikom šetnje gradom, primijetila katastrofalno stanje gradskih saobraćajnica, nečistoću i smeće na svakom koraku i da su ulice puste“.

„Čudi nas kako nije zapitala svoju partijsku koleginicu ko je kriv za to, ko tjera zadnje četiri godine Kolašince iz svog rodnog grada. A očigledno je i to da je gospodja Vuksanović pomno pratila vremensku prognoz, jer da je prilikom njene posjete bio kišan dan u zgradu Opštine bi morala koristiti kišobran ili kabanicu", navodi se u saopštenju Savjeta mladih DPS.

Galerija

Bonus video: