SNP: Pojedini čelnici DF Budva vodili pregovore sa DPS, u vrijeme kada je Carević kupio zemlju od Marovića

Tokom koalicionih pregovora pojedini čelnici DF-a su mimo njihovog znanja i volje, dogovarali saradnju sa pojedinim odbornicima iz DPS-a, kako bi se Demokratska CG izbacila iz vlasti, pri čemu su SNP, PZP i Prava CG kategorički odbili ovu ponudu izdaje i suprostavili se mijenjanju volje građana"

7143 pregleda 287 reakcija 17 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Budvanski odbor Socijalističke narodne partije pozvao je da se formira široka koalicija te prekine agonija koja traje punu godinu.

“Nažalost ni poslije skoro godinu dana nije formirana vlast u Budvi, što je veliko razočarenje za građane Budve koji su izvojevali pobjedu na izborima. Nastojanje pojedinaca iz DF-a da samovoljno promijene volju građana Budve nije urodilo plodom, jer koalicioni partneri ne žele vlast u Budvi bez SNP-a i Prave CG, jer samo tako će istinski biti odbranjena narodna volja kojom je dotučen DPS. Tako je još jednom poslata poruka u ime građana da njihovu volju niko ne može izmijeniti, naročito ako je po srijedi zadovoljavanje sopstvenog ega i iracionalnih političkih ambicija”, kazao je član budvanskog odbora SNP Đorđe Đurašević.

Kako dodaje “bez obzira na samovolju i gordost pojedinaca, smatram da ostatak kolega iz DF-a dijeli mišljenje da u Budvi nema vlasti bez široke koalicije koja je bila protiv DPS-а i njihovih satelita.

“Tokom koalicionih pregovora pojedini čelnici DF-a su mimo njihovog znanja i volje, dogovarali saradnju sa pojedinim odbornicima iz DPS-a, kako bi se Demokratska CG izbacila iz vlasti, pri čemu su SNP, PZP i Prava CG kategorički odbili ovu ponudu izdaje i suprostavili se mijenjanju volje građana. Ovi pregovori čelnika DF-a sa DPS-om su se vodili upravo kada je čelnik DF-a u Budvi kupovao zemlju u Grblju od odbjeglog mentora Svetozara Marovića. Od tada pa do danas SNP je izložen političkom progonu od istih tih pojedinaca, čija samovolja i nezaježljivost šteti cijeloj opštini Budva.Međutim, građanima Budve je posle godinu dana konačno kristalno jasno ko je radio sa DPS-om, zahvaljujući kojem je i izgrađena imperija, koja se ovim putem želi dodatno učvrstiti i ojačati. Zahtijevamo od svih pregovarača i političkih partija da se što prije dogovore i okončaju ovu agoniju i izađu jedinstveno da potpišu koalicioni sporazum, a ako nisu u mogućnosti neka to prepuste ljudima koji imaju širi kapacitet pregovora i čija je savjest naspram naših sugrađana neupitna”, zaključio je Đurašević.

Bonus video: