Martinović: Pokušaj obmane, Đukanović nikad nije saslušan pred Odborom za bezbjednost

"Kolega Nuhodžić (DPS) najprije siguran da je saslušavao Đukanovića, a zatim, na insistiranje da kaže datum kad ga je saslušavao, ne može da se sjeti"

5646 pregleda 13 komentar(a)
Martinović, Foto: Demokrate
Martinović, Foto: Demokrate

Poslanik Demokrata i član skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, Vladimir Martinović, pozvao je na današnjoj sjednici tog tijela poslanike DPS-a Mevludina Nuhodžića i Predraga Boškovića da saopšte kada je, i na kojoj sjednici, Odbor saslušavao bivšeg premijera, a sadašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića.

Bošković je na današnjoj sjednici Odbora rekao da je premijer Zdravko Krivokapić pokazao "zapanjujuće nepoštovanje“ nedolaskom, navodeći da su prethodni premijeri odazivali pozivima na kontrolna saslušanja.

Martinović je kazao da je Bošković bio "poprilično tih" kada se prije dva mjeseca Đukanović nije pojavio na saslušanju.

"Predsjednik države je bio pozvan na kontrolno saslušanje i nije se pojavio. Vi ste tada bili tihi i danas ste tihi, zato što njegovo ime ovdje ne smijete da pomenete".

Martinović je kazao da je Nuhodžić pokušao da obmane javnost tvrdnjama da je Đukanović saslušavan pred Odborom.

"Kolega Nuhodžić (DPS) najprije siguran da je saslušavao Đukanovića, a zatim, na insistiranje da kaže datum kad ga je saslušavao, ne može da se sjeti. 'Neka provjere iz službe...' Jasan pokušaj grube obmane javnosti. Đukanović nikad nije saslušavan pred odborom za bezbjednost", objavio je poslanik Demokrata na Tviteru.

Bonus video: