Krivokapić: Na planu valorizacije resursa Gusinja, Vlada je bila i nastaviće da bude odgovoran saradnik

"Dozvolite da ovom prilikom Vama, članovima Skupštine opštine i svim građankama i građanima Gusinja još jednom čestitam Dan opštine i u ovim izazovnim vremenima poželim dobro zdravlje"

8031 pregleda 214 reakcija 9 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Krivokapić, Foto: Screenshot/TV Vijesti

"Dok predano radimo na ekonomskom oporavku zemlje, unapređenju epidemiološke situacije i ispunjavanju obaveza iz evropske agende, jednako revnosno preduzimamo aktivnosti u pravcu kreiranja zdravog ambijenta u kom se kroz realizaciju infrastrukturnih projekata daje zamah dinamici razvoja gusinjskog kraja", kazao je Zdravko Krivokapić.

Prema njegovim riječima, na planu valorizacije resursa opštine Gusinje, Vlada Crne Gore je kako ističe "bila i nastaviće da bude odgovoran saradnik".

"Ovdje bih istakao važnost hidropotencijala, šumskog fonda opštine, kao i obradive površine uz preporuku fokusa na integrisanom razvoju poljoprivrede i turizma", kazao je Krivokapić.

Krivokapić je čestitao građanima i rukovodstvu opštine Gusinje, Dan opštine 5. avgust.

"Dozvolite da ovom prilikom Vama, članovima Skupštine opštine i svim građankama i građanima Gusinja još jednom čestitam Dan opštine i u ovim izazovnim vremenima poželim dobro zdravlje, uvjeren da ćemo zajednički raditi na daljem napretku i razvoju sjeverne regije i cijele Crne Gore", navodi se u čestitki.

Bonus video: