Đeljošaj: Vrijeme nezakonite radnje DPS Tuzi prošlo, srušićemo sve objekte koji su izgrađeni na opštinskom zemljištu

On navodi da su inspekcijski organi i ostale službe opštine donijeli rješenje o uklanjanju ograde, koje je fizičko lice ogradilo i uzurpiralo opštinsko zemljište, a da ih je ovaj odbor, na čelu sa predsjednikom Mirzom Pepićem, spriječilo u obavljanju službene radnje

26547 pregleda 996 reakcija 17 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović

Danas se potvrdilo da Demokratska partija socijalista (DPS) Tuzi podržava uzurpaciju opštinske imovine, kako bi svojim fukcionerima omogućilo bogatstvo, uzurpaciju i oduzimanju zajedničke imovine svih građana naše opštine, kazao je predsjednik Opštine Nik Đeljošaj.

On navodi da su inspekcijski organi i ostale službe opštine donijeli rješenje o uklanjanju ograde, koje je fizičko lice ogradilo i uzurpiralo opštinsko zemljište, a da ih je ovaj odbor, na čelu sa predsjednikom Mirzom Pepićem, spriječilo u obavljanju službene radnje.

"Vaše vrijeme za te nezakonske i neljudske radnje je prošlo. Neka bude jasno svakome da poštujući zakon, srušićemo sve objekte koji su izgrađeni na opštinskom zemljištu i vratiti na zajedničko korišćenje građanamima Malesije. Mi smo htjeli da se ljudski dogovarimo sa vama, ali vi niste htjeli, tako da veoma brzo ćete osjetiti ruku pravde i zakona, a sve vinovnike spriječavanja u vršenju službene radnje ćemo procesuirati", poručio je Đeljošaj.

Istakao je da neće dozvoliti krađu opštinskog dobra.

"Prema nikome lično, ali odgovorno i savjesno, kako me zakon obavezuje štitiću imovinu i zajedničko dobro svih građana opštine Tuzi, a pogotovo od uzurpatora", zaključio je Đeljošaj.

Bonus video: