SD Cetinje: Nakon obraćanja Krivokapića, uslijedila privođenja i saslušanja Cetinjana

"I kad bi vam to pošlo za rukom, naša braća i sestre iz svih gradova Crne Gore i njene dijaspore spremni su da, bez imalo straha, stanu ispred vas da se pogledamo u oči", saopštili su oni

9188 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Socijaldemokrate
Ilustracija, Foto: Socijaldemokrate

Nakon krajnje neodgovornog i neodmjerenog obraćanja premijera Zdravka Krivokapića povodom događaja na Cetinju 4. septembra, uslijedila su privođenja i saslušanja Cetinjana iz samo jednog jedinog razloga - zato što su Crnogorci i zato što vole svoj grad i svoju zemlju, saopštile su Socijaldemokrate Cetinje.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je juče tokom posjete Pljevljima da će ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija biti organizovano na Cetinju 4. septembra i "da taj događaj ne mogu spriječiti pojedinci kojima čitav život nešto smeta".

On je kazao i da će na Cetinje doći obezbjeđenja.

"Prvenstveno premijeru Krivokapiću da poručimo - Cetinjane nećete zaplašiti, ni sa obezbjeđenjem, ni bez njega, ni sa privođenjima, ni sa hapšenjima. Izdržalo je ovo Cetinje brojne okupatore, borilo se i sa Arkanovim tigrovima koji su od vjernika “čuvali” Cetinjski manastir, pa će se izboriti i sa odnarodenim premijerom , bez obzira koliko naoružanih policajaca iza njega stajalo", navodi se u njihovom saopštenju.

Dodali su da "što se tiče hapšenja naših sugrađana poručujemo vam samo jedno - ne možete svo Cetinje uhapsiti!"

"I kad bi vam to pošlo za rukom, naša braća i sestre iz svih gradova Crne Gore i njene dijaspore spremni su da, bez imalo straha, stanu ispred vas da se pogledamo u oči. Na kraju, jedno znajte - silne su age i paše iz Cetinja odlazile pognute glave, a i vi ćete jer su Cetinje i Crna Gora uvijek bili pobjednici", saopštili su iz SD Cetinje.

Bonus video: