LP: Spremni smo za lokalne izbore

LP će, kako su kazali, nastaviti i emancipatorsku programsku politiku i djelovanje u cilju izgradnje poretka slobodnijeg i srećnijeg društva u kojem će se svako osjećati komotno i koje će pripadati u punom kapacitetu modernoj Evropi
54 pregleda 20 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 20.04.2018. 10:52h

Liberalna partija (LP) spremna je za lokalne izbore koji će biti održani u maju, a pobjeda na predsjedničkim snažna i dobra uvertira za glasanje na lokalnim, ocijenilo je Predsjedništvo te stranke.

Predsjedništvo je zaključilo da je pobjeda na predsjedničkim izborima kandidata proevropske i građanske Crne Gore Mila Đukanovića, pobjeda svih građana koji žele napredak i evropski standard života, ali i veliki uspjeh vladajuće koalicije koju čini i LP.

"Zaključeno je da kao i 1997. godine, i danas nastavljamo ono što su programska načela liberala već 20 godina a koja je u tom vremenu prihvatila i Demokratska partije socijalista", saopšteno je iz LP-a.

LP će, kako su kazali, nastaviti i emancipatorsku programsku politiku i djelovanje u cilju izgradnje poretka slobodnijeg i srećnijeg društva u kojem će se svako osjećati komotno i koje će pripadati u punom kapacitetu modernoj Evropi.

"Liberali će kroz Skupštinu Crne Gore afirmisati i snažno se zalagati za prepoznatljivu liberalnu agendu i detabuiziranje tema koji drugi ne smiju da pokrenu a koje su teret tradicionalnog društva", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su, u cilju pripreme za lokalne izbore 27. maja, određeni su i koordinatori po regijama.

"Konstatovano je da je LP spremna za lokalne izbore i da će pobjeda na predsjedničkim izborima biti snažna uvertira za trijumf i dobar rezultat liberala i na lokalnim izborima", kazali su iz LP-a.

Koordinator za sjeverne Opštine u kojima se održavaju izbori je potpredsjednik Ragip Deljanin, za jug potpredsjednica Dubravka Vujičić, za centralnu regiju potpredsjednik Zdravko Šoć.

Koordinator za Glavni grad biće potpredsjednik Jovo Rabrenović.

Bonus video: