DF objavio fotografije bilborda: Nadamo se da će ih Jakov nekim čudom uočiti

"Pošto su u laži kratke noge, a istina počiva na dokazima, evo fotografija jednog broja istaknutih bilborda kao potvrda naše priče"

39197 pregleda 314 reakcija 157 komentar(a)
Foto: Facebook/Demokratski front
Foto: Facebook/Demokratski front

Demokratski front (DF) objavio je fotografije bilborda kojima se zahvaljuje "sunarodnicima iz Srbije i Republike Srpske (RS)" jer je "turistička sezona spašena".

Oni su time odgovorili ministru ekonomskog razvoja Jakovu Milatoviću koji je rekao da te bilborde još uvijek niko nije vidio, te da predstavljaju PR kampanju.

"To što Milatović nije vidio bilborde Demokratskog fronta kojim smo se zahvalili našoj braći Srbima koji su spasili našu turističku sezonu, može da znači tri stvari. Ili je Jakov završio dobro poznatu školu laganja kod glavnog predavača Zdravka Krivokapića, ili je bio zaslijepljen posjetom Zorici Kovačević, ili je, naprosto, zreo za nova sočiva. Bilborde širom puteva koji vode prema našoj obali su vidjeli oni koji treba da ih vide, a to su Srbi iz Srbije i iz Republike Srpske. Naravno, to znaju svi, osim ministra Jakova koji se sigurno voli napraviti lud kada mu nešto ne odgovara. Što je, takođe, dio obuke u pomenutoj školi. Pošto su u laži kratke noge, a istina počiva na dokazima, evo fotografija jednog broja istaknutih bilborda kao potvrda naše priče. Nadamo se da će ih Jakov nekim čudom uočiti", piše na Fejsbuk stranici DF-a.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić 11. avgusta objavio je na Tviteru fotografije bilborda koji su kako je naveo postavljeni u Crnoj Gori u znak zahvalnosti.

Milatović je, komentarišući objavu Mandića, kazao da je "činjenica da nama sezona cvjeta", da je za to "zaslužna Vlada Crne Gore", te da "sad svako hoće dio zasluga".

Ministar je rekao i da su Mandićeve izjave prirodne, i da je u pitanju legitimna PR kampanja.

"Pridružio bih se ovim zahvalnicama jer je zaista najviše turista iz Srbije. Prva važna činjenica je da imamo turističku sezonu koja je na nivou one iz 2019. godine, i da je sada najsnažnija na Mediteranu", kazao je između ostalog Milatović.

Bonus video: