DPS Mojkovac: Ašaninovo klevetanje je loša kopija već lošeg originala

To što idolopoklonički ponavlja floskule predsjednika Demokrata Alekse Bečića, dodaju, "čini ga još manjim od njegovog novog uzora"
94 pregleda 5 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 14.11.2017. 09:21h

Većina Mojkovčana sigurno nije razumjela šta je samozvani magistar Ivan Ašanin iz GP URA želio da kaže jučerašnjim saopštenjem, ali pokušaj plasiranja kleveta i uvreda, sa ciljem nanošenja štete Demokratskoj partiji socijalista, predstavlja samo lošu kopiju već dovoljno lošeg originala, kazali su iz Opštinskog odbora DPS u Mojkovcu.

"Kada je govorio o Podgorici, da li je možda mislio na to što je najprije za sebe obezbijedio lokaciju u Rogamima? Kada je aludirao na kupovinu diploma van crnogorskih granica, da li je na umu imao način na koji je svoju stekao? Da li je spomenuvši tužilaštvo mislio na dokumentaciju o prodaji državnog zemljišta bez saglasnosti Skupštine Opštine i svoju nečasnu ulogu u ovoj nelegalnoj radnji?" navode iz mojkovačkog odbora DPS.

Predsjednik Opštinskog odbora GP URA u Mojkovcu juče je kazao da se DPS hvali izbornom listom u tom gradu, iako im lista nije bila nikada gora, dok se veliki dio ljudi sa nje lažno predsavlja.

To što idolopoklonički ponavlja floskule predsjednika Demokrata Alekse Bečića, dodaju, "čini ga još manjim od njegovog novog uzora".

"Gospodine, lažni magistre, samo nam vi nemojte govoriti kako i šta treba raditi, jer još pamte Mojkovčani kako ste u zanosu svoje kratkotrajne funkcije u Direkciji za saobraćaj, demonstrirali svu svoju odgovornost, kompetenciju i stručnost?! Možete izmišljati, klevetati, histerično optuživati, ali vama, vašoj družini iz partije od pola mandata, četničkim vojvodama, hipnotisanim i nadasve zaigranim pripravnicima, obećavamo da ćemo 26. novembra biti stožer jedinstva, pobjedničkog duha i energije te da ćemo u naredne 4 godine činiti Mojkovac još boljim, kvalitetnijim i ljepšim mjestom za život svih Mojkovčanki i Mojkovčana", zaključuju iz OO DPS Mojkovac.

Bonus video: