Fon Kramon: Podrška URI u izgradnji evropske, građanske i ekološke Crne Gore

Na poziv Građanskog pokreta URA, njemačka poslanica u Evropskom parlamentu i izvjestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo, boravi u dvodnevnoj posjeti Crnoj Gori

10396 pregleda 251 reakcija 12 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Njemačka poslanica u Evropskom parlamentu i izvjestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon - Taubadel, posjetila je danas Cetinje i Nacionalni park Lovćen, gdje su je ugostili potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić i odbornica URE u parlamentu Prijestonice Vladana Lompar.

Fon Kramon, kako je saopšteno iz GP URA, je istakla da daje punu podršku građanskoj, evropskoj i ekološkoj perspektivi Crne Gore i podršku Uri u izgradnji takve države.

U saopštenju se navodi i da je Adžić istakao da je URA garant proevropskog puta Crne Gore i da su na putu evropskih integracija, prethodnih devet mjeseci ostvareni vidjljivi rezultati, naročito u poglavlju 23, koji se tiče vladavine prava i borbe protiv korupcije.

Na poziv Građanskog pokreta URA, fon Kramon boravi u dvodnevnoj posjeti Crnoj Gori, gdje će pored Podgorice i Cetinja posjetiti još i Kotor.

Bonus video: