Novaković-Đurović: Suzbijanjem šverca trajno ćemo mijenjati negativni imidž države

"Djelovanje nadležnih institucija u ovom slučaju dokaz je da, kad postoji politička volja i nema političke opstrukcije, naše institicuje imaju kapacitet da budu na visini zadatka, da profesionalno obavljaju poslove iz svoje nadležnosti i da produkuju izuzetne rezultate", poručila je Novaković-Đurović

5951 pregleda 189 reakcija 6 komentar(a)
Novaković-Đurović, Foto: Građanski pokret URA
Novaković-Đurović, Foto: Građanski pokret URA

Pozdravljamo istorijsku akciju MUP-a, Uprave policije i Uprave carina Crne Gore u zapljeni kokaina, poručila je danas Ana Novaković-Đurović, politička direktorka Građanskog pokreta URA.

Ona je kazala da je ova akcija snažan udarac za organizovani kriminal u Crnoj Gori.

"Djelovanje nadležnih institucija u ovom slučaju dokaz je da, kad postoji politička volja i nema političke opstrukcije, naše institicuje imaju kapacitet da budu na visini zadatka, da profesionalno obavljaju poslove iz svoje nadležnosti i da produkuju izuzetne rezultate", poručila je Novaković-Đurović.

Istakla je da u URI ohrabruju sve institucije da nastave da rade u interesu građana.

"Ovim aktivnostima pokazujemo odlučnost za integraciju Crne Gore u EU, koja više nije deklarativna već suštinska. Sa konkretnim rezultatima, pokazujemo EU da smo pouzdan partner u ovom procesu, svjesni obaveza koje ovaj put nosi i spremni da im odgovorimo", kazala je politička direktorka URE.

"Suzbijanjem šverca cigareta i droge trajno ćemo mijenjati, nažalost, negativni stečeni imidž naše države, i učiniti da od sada bude prepoznata kao država vladavine prava i uređenog sistema a ne kao zarobljena država", zaključila je Novaković-Đurović.

Bonus video: