Zeković: AEM da onemogući emitovanje Happy TV i njihovog huškačkog sadržaja

"Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori", naveo je Zeković

13580 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Zeković, Foto: SDP
Zeković, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je Agenciju za elektronske medije da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji iz Srbije.

U saopštenju, koje potpisuje potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković naveo je da ta televizija "u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje".

"A sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom "Da li će pasti krv u Crnoj Gori?" Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori", naveo je Zeković.

Poručio je da su "naše unutrašnje razlike naše" i da ih treba rješavati dogovorom, "kao mnogo puta do sada".

"Ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge".

Zeković je pozvao predsjednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi "pala krv u Crnoj Gori" i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.

Gost Televizije Happy sinoć je bio i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Bonus video: