Abazović: Nisam čuo da će DPS-ovci da idu na protest dok nije pao kokain

On je na konferenciji za medije rekao da čine sve da desetkuju kriminalnu grupu Kotoranina Jovana Vukotića, te da bi na rezultate u borbi protiv te grupe bila ponosna svaka policija na svijetu

59003 pregleda 2879 reakcija 41 komentar(a)
Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Abazović, Foto: Građanski pokret URA

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, predsjednik Građanskog pokreta URA i liste "Crno na bijelo", Dritan Abazović danas je govoreći o zapljeni 1.400 kilograma kokaina rekao da nije čuo "da će DPS-ovci da idu na protest dok nije pao kokain".

Povezani članci

27. Avgust 2021.

Tužilaštvo: Zaplijenjeno 1.400 kilograma kokaina

On je na konferenciji za medije rekao da čine sve da desetkuju kriminalnu grupu Kotoranina Jovana Vukotića, te da bi na rezultate u borbi protiv te grupe bila ponosna svaka policija na svijetu.

On je potvrdio da je raspisana potjernica za Vukotićem.

"Stvaranje ovakve atmosfere ima za cilj da uspori borbu protiv organizovanog kriminala", rekao je Abazović.

On je govoreći o izbpru novog Tužilačkog savjeta (TS) apelovao "da se manemo sitnih političkih interesa i da dobijemo tužilaštvo koje Crna Gora zaslužuje"

"Što se tiče novog sastanka većine (parlamentarna većina u Skupštini Crne Gore), sve je u sjenci 5. septembra tako da će sljedeće sedmice možda biti nešto o tome", rekao je Abazović.

Za 5. septembar najavljeno je ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je 28. avgusta saopštio da će 5. septembra doći na protest na Cetinju, ako Srpska pravoslavna crkva (SPC) ne odustane od namjere da ustoliči Joanikija u Cetinjskom manastiru.