Martinović: Naš odgovor na probleme je razvijanje Cetinja kao centra kreativnog turizma

53 pregleda 3 komentar(a)
Filip Martinović, Foto: Crnogorska
Filip Martinović, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 12.11.2017. 10:48h

Skoro da nema predstavnika bilo koje političke stranke koja će da učestvuje na cetinjskim izborima, a da ne pomene da su ogromna nezaposlenost i iseljavanje stanovništva najizraženiji problemi Cetinjana. I umjesto da objasne kako da se nezaposlenost smanjuje a stanovništvo uvećava, najčešće slušamo prazne priče i politička prepucavanja“, izjavio je danas Filip Martinović, kandidat Crnogorske za odbornik u Skupštini Prijestonice.

Martinović je dodao da je Crnogorska jedina politička partija na Cetinju koja nudi konkretni predlog kako da se utiče na smanjenje broja nezaposlenih Cetinjana i zaustavi selidba sugrađana u druge gradove ili države.

"Naš odgovor na ove probleme je razvijanje Cetinja kao centra kreativnog turizma u Crnoj Gori. Ova vrsta turizma podrazumijeva aktivno učestvovanje gostiju u životu mjesta, upoznavanje lokalnih običaja, sticanje autentičnog iskustva i sve to omogućava gostima da na Cetinju borave nekoliko dana, a ne nekoliko sati kao što je slučaj sada", kazao je Martinović.

Po njegovim riječima, to za Cetinjane znači priliku za posao i veću zaradu.

"Odnosno šansu da sebi obezbijede posao od kojeg mogu pošteno i dostojno da žive u svom gradu", poručio je Martinović.

On je pozvao građane Cetinja da na izborima 26. novembra zaokruže broj 3 i glasaju za Crnogorsku.

Bonus video: