SNP: Đukanoviću, vaši saradnici su 1997. plašili građane Malesije

"Znaju građani Malesije da Vaše obećanje da će Tuzi dobiti opštinu, je samo prazna priča koju plasirate pred svake izbore radi glasova"
27 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 12.11.2017. 10:29h

Socijalistička narodna partija (SNP) poručila je predsjedniku Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću da ne prepada građane Malesije SNP-om.

"Građani Malesije su davno prepoznali od koga Crna Gora, pa i Malesija, najviše stradaju", istakli su iz SNP.

U saopštenju SNP se dodaje da je na skupu DPS Tuzima, 10. novembra, Đukanović napao Demokratsku Crnu Goru, govoreći da su oni do juče bili dio SNP, "onog koji je 1997. godine jurišao na Tuzi".

"Očito, kad nemate argumenata, a niste ispunili obećanja, pominjete ovo. Mi iz SNP tvrdimo da Vi znate ko je te 1997. godine organizovao a ko predvodio grupu građana na Tuzi. Ako ne znate kojim slučajem, spremni smo da Vama i građanima Crne Gore saopštimo ko je organizovao a ko predvodio tu grupu građana, čak i imenom i prezimenom. Vaši saradnici su to tada radili plašeći građane Malesije, sa ciljem da se nanese šteta tada jakoj SNP", kazali su iz SNP.

Iz te partije navode i da su ubijeđeni da su građani Malesije davno prepoznali ko ih obmanjuje.

"A i ovo je jedna od tih obmana. Takođe, znaju građani Malesije da Vaše obećanje da će Tuzi dobiti opštinu, je samo prazna priča koju plasirate pred svake izbore radi glasova. Znaju dobro građani Malesije ko se svih ovih godina najviše zalagao za rešavanje njihovih infra-strukturnih problema, u Skupštini gradske Opštine Tuzi i Skupštini Glavnog grada. Naravno, SNP. Zato Vas još jednom, gospodine Đukanoviću, upozoravamo da izuzmete SNP više iz te priče koju ste Vi i Vaši najbliži saradnici izraubovali, da ni vi u nju više ne vjerujete", zaključuje se u saopštenju SNP.

Bonus video: