"Konstantno smo tvrdili"

Demokrate objavile video: Evo dokaza da je komitske organizacije i GI 21. maj formirao DPS

Na video snimku se vidi da u jednom lokalu na Cetinju za istim stolom sjede predsjednik Savjeta GI 21. maj Miodrag Živković, programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, član Savjeta GI 21. maj Dragan Ivančević, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, episkop Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Boris...

107213 pregleda 1742 reakcija 244 komentar(a)
Detalj iz videa koji su objavile Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Detalj iz videa koji su objavile Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora objavila je danas video snimak za koji tvrde da je dokaz da je "sve organizacije od komitskih do Građanske inicijative (GI) 21. maj formirala Demokratska partija socijalista (DPS)".

"Konstantno smo na javnoj političkoj sceni tvrdili da su sve organizacije od komitskih do GI 21. maj, organizacije koje je formirao DPS lično. Evo i dokaza za to", poručile su Demokrate uz video koji su objavile na svojoj Fejsbuk stranici.

Na video snimku se vidi da u jednom lokalu na Cetinju za istim stolom sjede predsjednik Savjeta GI 21. maj Miodrag Živković, programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, član Savjeta GI 21. maj Dragan Ivančević, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, episkop Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Boris. Autor snimka je koordinator za dijasporu GI 21. maj Izudin Gušmirović.

Tom stolu u jednom trenutku prilazi poslanik DPS i funkcioner te partije Nikola Janović, koji je bio i ministar sporta u bivšoj Vladi Duška Markovića (DPS) koga neko od ljudi koji sjede za stolom pita "je li sve OK".

Na video snimku se vidi i da za stolom pored sjede predsjednik Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

Preporučujemo za Vas