Demokrate Nikoliću: Ne dozvoli da ti učitelj bude Sveto, idol Milo, a profesor Duško Marković

"Da ne vladaju strah i panika u redovima najmračnije organizacije u Crnoj Gori, ne bi jurišali na naše kandidate za odbornike. Da im nije dogorelo do nokata, ne bi se služili neistinama i izmišljotinama na račun lidera političke konkurencije"
131 pregleda 6 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.11.2017. 20:22h

Pionir DPS organizovane kriminalne grupe (OKG) Miloš Nikolić pokazuje lojalnost šefovima, gazeći po svemu onome što čovjek u tim godinama treba da zastupa, prije svega - slobodu, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na izjavu poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Miloša Nikolića koji je kazao da su "histerične izjave članova Demokratske Crne Gore posljedica svijesti koja postoji kod njih da će na narednim izborima pretrpjeti katastrofalan poraz od strane Demokratske partije socijalista".

Iz te partije su poručili Nikoliću da se na vrijeme otrgne iz kandži Organizovane kriminalne grupe i da baštini one vrijednosti koje pripadaju njegovoj generaciji.

"Ne dozvoli da ti učitelj bude Sveto, idol Milo, a profesor Duško Marković. Nastaviti njihovim putem može samo onaj ko želi biti lopov, diktator i doušnik. Zato bježi, svašavaj se dok je vrijeme, njima je ionako isteklo", .

Demokrate su kazale da Nikolić nije slobodan, već ga drže na političkom povocu koji s vremena na vrijeme popuste, pa je kako tvrde očekivana ovakva njegova reakcija.

"Da ne vladaju strah i panika u redovima najmračnije organizacije u Crnoj Gori, ne bi jurišali na naše kandidate za odbornike. Da im nije dogorelo do nokata, ne bi se služili neistinama i izmišljotinama na račun lidera političke konkurencije. Da nisu posljednji minuti u pitanju, ne bi šef nad šefovima izvrtao teze i prekrajao svoji ratnu biografiju, a potom prebacivao drugima ono što je zapravo on činio. Ne bi bio otvoren lov na Demokrate najogavnijim sredstvima, da nije kucnuo taj čas. Čas u kome treba da se pogleda i istini i pravdi u oči, a građanima već davno ne smijete. I dalje ne odgovarate čime to prijeti Daliborka Pejović. Mislite da ćete nas uplašiti zveckanjem oružja kako ste navikli 90tih godina. Prošla su ta vremena, a prolazite i vi. Odzvonilo vam je. Nemojte misliti da ćete nas i fizički moći zaustaviti, a naročito ne podmetanjima i bljuvotinama i montažama u vašem stilu", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: