Demokrate Tuzi: Đukanović ima više slika sa Miloševićem i Šešeljem nego sa familijom

"Iz dana u dan, preko vašeg partijskog glasila, pokazujete svu veličinu svoje demokratije i razultat nevjerovatnih pritisaka na kandidate za odbornike"
108 pregleda 8 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.11.2017. 20:18h

Demokrate Tuzi saopštile su da lider DPS-a Milo Đukanović ima više fotografija sa Šešeljem i Miloševićem nego sa članovima svoje familije.

Oni su reagovali na saopštenje u kojem DPS Tuzi poručuje Demokratama da se zapitaju zašto im kandidati bježe sa liste.

"Svađalačka gospodo iz selotejp partije, vaša gebelsovska kampanja zastrašivanja i demoralisanja je postala toliko providna da vam svaki korak unaprijed predvidimo. Iz dana u dan, preko vašeg partijskog glasila, pokazujete svu veličinu svoje demokratije i razultat nevjerovatnih pritisaka na kandidate za odbornike. Neće biti da su se oni tek sad sjetili kako smo mi, kako šef kaže, iz vrtića, sa 4 godine, vodili rat za mir, već im je to sugerisano da napišu i kao kruna pritiska stavljeno u usta da kažu, kako bi oprali upravo one koji su jurišali na Tuzi i iživljavali se nad Tuzanima u okviru Orlovog leta. Gospodo, samo nemojte vi da se brinete o Tuzankama i Tuzanima, vi čiji šef Milo Đukanović ima više fotografija sa Šešeljem i Miloševićem nego sa članovima svoje familije, vi koji ste naređivali ubistva i paljenje Dubrovnika, vi koji ste plod i kreacija ratnohuškačke i pljačkaške politike. Budite sigurni da građani Tuzi takvima ne mogu vjerovati", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da "znaju i građani Malesije što je on uradio za njih, kao i što znaju građani cije Crne Gore, doveo Malesiju do propasti, a građane Tuzi koristio i opet pokušava da koristi kao topovsko meso i na njih gleda samo kao na glasačku mašineriju, preko deceniju ih obmanjuje o statusu opštine, e to je on uradio za njih."

"Svjesni smo da vas je uhvatila histerija zato što Demokrate dramatično rastu i razbijaju vaše kriminalne grupe, ali ono što je još bitnije jeste da ste i vi svjesni naše snage i vašeg skorog kraja, zato i činite sva ova nedjela. na na svu sreću, nećete još dugo. Takođe smo svjesni da je vaš lider potpuno izgubio kompas, palac mu se u Tuzima od bijesa toliko iskrivio da je njime dotakao zglob. Da je spokojan i uvjeren u pobjedu, ne bi pustio svoje poslušnike da po Tuzima ucjenjuju ljude i da iz Prijestonici prijete Demokratama "da ovu kampanju nećemo moći dovesti do kraja". Kako već reče predsjednik Bečić, nemojte se čuditi ako „minut-dva“ postane „sat-dva“, pa tako na kraju i bi. Tako i sad poručujemo građanima, nemoje se čudit ako im najamnici i plaćenici opet pomognu da montiraju neku prljavštinu, pošto u takvim montažama imaju iskustva. A sigurni smo da ako se to desi, da će u građanima proraditi onaj inat koji će se ovim „hrabrim“ govornIcima koji nam prijete obiti o glavu. I na kraju, poštovani Tuzani, otkažite podršku nacionalističkoj histeriji DPS-a. Vrijeme je da brat bude uz brata, a ne brat protiv brata", navodi se u saopštenju Demokrata Tuzi.

Bonus video: