Radulović najavio krivičnu prijavu protiv GP URA

"Cetinje dobro zna Blagotu Radulovića i vjerujem da nikakav pokušaj klevetanja ne može uticati na ugled koji imam u ovom gradu"
67 pregleda 4 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.11.2017. 20:10h

Kandidat za odbornika liste „Cetinje pobjeđuje – DPS – Milo Đukanović“ Blagota Radulović kazao je da će podnijeti krivičnu prijau protiv GP URA.

On je reagovao na današnje saopštenje GP URA u kojem se navodi da je "na listi DPS-a saradnik Darka Šarića."

"URA zaboravlja da oni nisu ni država sud ni policija. Iako se sa njom ne slažem, poštujem čak i njihovu praksu da etiketiraju ljude na osnovu čaršijskih priča. Ali, sve dok ne ponudite konkretne dokaze, kojih i nema, naslov i navodi iz vašeg saopštenja biće laž i kleveta. Upravo zbog toga, sve što su rekli o meni, moći će da dokažu na sudu, pošto će njihovo današnje saopštenje biti predmet krivične prijave koju ću pred nadležnim organima podnijeti već sljedećih dana. Cetinje dobro zna Blagotu Radulovića i vjerujem da nikakav pokušaj klevetanja ne može uticati na ugled koji imam u ovom gradu. A Blagoti Raduloviću je čast što se nalazi na listi “Cetinje pobjedjuje” - koja se, u prvom redu, od URE razlikuje po političkom pristupu, a onda i po tome što ćemo, za razliku od njih, mi od 26. novembra opet biti vlast, a oni, ako pređu cenzus, parlamentarna opozicija", kazao je Radulović.

Bonus video: