Otkazana sjednica SO Tivat: "Bojkot opozicije i SDP-a neće dovesti do pada lokalne vlasti"

Komnenović i Petković najavili da imaju načina da se suprostave, kako su rekli, "organizivanoj i koordiniranoj akciji podgoričkih centrala stranaka bivšeg režima kojima nisu bitni interesi Tivta"

13767 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Petković i Komnenović, Foto: Siniša Luković
Petković i Komnenović, Foto: Siniša Luković

Sjednica Skupštine opštine Tivat, koja je bila zakazana za danas, jutros nije održana zbog nedostatka kvoruma.

U skupštinskoj sali se, od ukupno 32, pojavilo samo 16 odbornika vladajuće koalicije građanskih listi Narod pobjeđuje, Bokeški forum i “Goran Božović - časno i odgovorno za bolji Tivat”.

Nije se pojavio jedini odbornik Socijaldemokratske partije (SDP) Aleksandar Đurović jer je ta partija prije desetak dana saopštila da uskraćuje manjinsku podršku koaliciji NP-BF-GB.

Imajući u vidu da na sjednicu nije došla ni kompletna opozicija, koji čini ukupno 15 odbornika Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata Hrvatske građanske inicijative, predsjednik SO Andrija Petković je samo mogao konstatovati da nema kvoruma i da sjednica ne može biti održana.

On je najavio da će novi termin zasjedanja lokalnog parlamenta biti određen na sastanku Kolegijuma predsjednika SO u narednih sedam dana.

Petković i predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović (NP) poručili su da bojkot opozicije i SDP-a neće dovesti do pada lokalne vlasti i najavili da imaju načina da se suprostave, kako su rekli, "organizivanoj i koordiniranoj akciji podgoričkih centrala stranaka bivšeg režima kojima nisu bitni interesi Tivta".

Bonus video: