Demokrate: Osipate se gospodo iz DPS OKG, otuda tolika dreka i strah od poraza

"Ne može se gospodo iz DPS OKG zlom, protiv čistih ruku, svijetla obraza i iskrenih namjera. Gotovo je"
133 pregleda 22 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.11.2017. 13:29h

Ono što je postalo očigledno, to je strah od Demokrata koji se uvukao pod kožu mojkovačkoj filijali DPS organizovane kriminalne i selotejp-montažerske grupe, navodi se u reagovanju Demokrata na saopštenje DPS-a Mojkovac u kojem se kaže koje je potpisao Dejan Pejović kandidat sa odborničke liste "Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”.

"Zato je kurir ove najmračnije družine u Evropi gurnut da neargumentovano napada Demokrate. Njihov kurir Dejan Pejović inače koordinator za bezbjednost po profesiji očigledno nije primjetio ko to zapravo ruži i zagađuje Mojkovac. Nakon što je selotejp grupa prelijepila Prijestonicu, preselila se i u Mojkovac da po saobraćajnim znakovima, putokazima i ulazima postavlja postere na kojima obećavaju ono što su zapravo trebali uraditi dok su vršili vlast, a nisu. Dakle, ako neko sprovodi teror nad građanima Mojkovca, onda ste to upravo vi. Kada se u Mojkovcu pomenu zatvorene fabrike, nezaposlenost i raseljavanje, prva je asocijacija DPS, Duško Marković i Milo Đukanović. Više ste štete nanijeli Mojkovcu nego bilo koja elemenatrna nepogoda ili ekološka katastrofa", ističe se u reagovanju.

U saopštenju se kaže da bi se možda i neki program DPS-a našao u domaćinstvima i dvorištima, da neko hoće da ga uzme.

"Uzimaju ga samo oni što moraju, a kako stoje stvari, ni njih više ne možete da natjerate. Osipate se gospodo iz DPS OKG, otuda tolika dreka, strah od poraza i gubitka sredina u kojima ste nekad bili politički najsigurniji. Članovi vam masovno prelaze u Demokrate, pa čak i dio predsjednika mjesnih odbora. Gotovi ste i strmoglavi pad rejtinga ne možete zaustaviti nečim što nema utemeljenja u stvarnosti. Nego, odavno ste političku borbu izgubili, ali je nastavljate najbljutavijim, najmonstruoznijim i najsramnijim izmišljotima, podmetačinama i uvredama protiv funkcionera Demokratske Crne Gore. Uličarski stil, kukakvički napadi i očajnička borba, ne mogu vas spasiti u to budite sigurni. Upamtite, očekuje vas politički debakl i krah. Nemate odgovor na činjenicu da su nam sva vrata mojkovačkih domaćinstava širom otvorena. Sva, osim nekolicine onih u kojima je akumulirana sva moć i koja su naročito prepoznata „po kulturi i kućnom vaspitanju“. E iza tih vrata se ovih dana događaju zemljotresi, vlada panika i strah. Iza tih vrata se smišljaju najmonstruozniji planovi. Ali uskoro će na ta vrata zakucati pravna država koja vam je toliko mrska. Neće više nekoliko porodica odlučivati o sudbini Mojkovca i njegovih građana. Neće crna kutija Crne Gore kreirati najmračnije i najbrutalnije planove za borbu protiv političke konkurencije", ističu Demokrate.

Oni su u nastavku kazali da na kraju upozoravaju javnost na poruku Daliborke Pejović koja je na Cetinju izjavila: „tek će da se pozabave svojim problemima i biće im vrlo teško da ovu kampanju dovedu do kraja“.

"Dužni ste da nama i građanima Crne Gore odgovorite: Kako to namjeravate da spriječite Demokrate da dovedu kampanju do kraja? Da nećete da nekoga likvidirate? Da nećete da nas fizički zaustavite? Da nećete da opet montirate kao što ste svojevremeno montirali pojedinim čelnicima nevladinog sektora? Ne može se gospodo iz DPS OKG zlom, protiv čistih ruku, svijetla obraza i iskrenih namjera. Gotovo je. Pakujte kofere i prislušne uređaje i vaše aparature za montaže iz prostorija državne uprave i lokalne samouprave. Uzalud montirate, slijedi vam političko demontiranje", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: