Radnička partija: Abazović izložen verbalnom maltretiranju i vrijeđanju od strane takozvanih "branioca države Crne Gore"

"Nažalost, ovih dana smo svjedoci sve češćih napada na predstavnike naroda, od pojedinaca koji ne poštuju, drugačije mišljenje, političko opredjeljenje, vjerski intentitet, kojima ništa nije sveto"

3139 pregleda 8 komentar(a)
Radnička partija, Foto: Radnička partija
Radnička partija, Foto: Radnička partija

Prijetnje i vrijeđanje posebno na nacionalnoj i vjerskoj osnovi predstavnika bilo koje političke partije najoštrije osuđujemo, poručili su iz Radničke partije.

Oni su naveli kako je ovoga puta na meti bio potpredsjednik Vlade i odbornik GP Ura Dritan Abazović koji je bio kako su dalje kazali izložen verbalnom maltretiranju i vrijeđanju od strane takozvanih "branioca države Crne Gore pod dirigentskom palicom njihovog vođe Mila Đukanovića".

"Nažalost, ovih dana smo svjedoci sve češćih napada na predstavnike naroda, od pojedinaca koji ne poštuju, drugačije mišljenje, političko opredjeljenje, vjerski intentitet, kojima ništa nije sveto", istakli su iz Radničke partije.

Oni pozivaju nadležne organe da adekvatno odgovore na ovakve i slične događaje, ali i na cjelokupno društvo da se spuste tenzije.

"Kako bi mogli zajedno poštujući različitosti i to što smo sada u ovim teškim okolnostima nažalost podijeljeni po mnogim pitanjima, opredijelimo za put put napretka, a ne zatucanosti i nazadovanja", kazali su.

Istakli su da je zajednički cilj bolji životni standard svih građana i Crna Gora kao demokratska zemlja, gdje će se svaki građanin osjećati sigurno bez obzira na političko opredjeljenje.

"Naš zajednički cilj je bolji životni standard svih građana i Crna Gora kao demokratska zemlja gdje će se svaki građanin osjećati sigurno i prihvaćeno bez obzira na političko opredjeljenje, vjeru, naciju, jezik i boju kože", zaključili su.

Bonus video: