URA Bar DPS-u: Građani neće nasjesti na radikalne i ekstremne izjave kojima želite da narušite međuljudske odnose u Bar

"Ono čega su svjesni i zbog čega žele da zavade građane, jeste činjenica da će URA biti dio nove vlasti u Baru"

10073 pregleda 104 reakcija 9 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Barski DPS u svom skandaloznom saopštenju nije smogao snage da osudi klasični primjer govora mržnje i homofobne izjave njihovog odbornika, zamijenika direktora Vodovoda i predsjednika mladih DPS-a Boža Jankovića. Takvo postupanje samo ukazuje na to da mladi Janković zastupa stavove partije koja je "skrenula" u radikalnu desnicu, nedvosmisleno pokazujući mržnju prema svakom neistomišljeniku”, odgovorili su iz barskog odbora Građanskog pokreta URA na saopštenje barskog DPS-a.

Kako navode iz barske URE, "političke frustracije" DPS-a u tom gradu započinju sječom čempresa.

"Čempresi im ništa nijesu skrivili, a od tada se kontinuirano nastavlja sa napadima na ljude koji drugačije misle. Radikalne i ekstremne izjave koje dolaze od čelnika DPS-a ovih dana nailaze na osudu većine građana Bara, jer imaju za cilj narušavanje dobrih međuljudskih odnosa u našem gradu".

Iz barskog odbora URE su naveli da DPS, "osim što je svojim rukovođenjem unazadio životni standard građana Bara, sada pokušava i da ih posvađa".

"To im nećemo dati. Ono čega su svjesni i zbog čega žele da zavade građane, jeste činjenica da će URA biti dio nove vlasti u Baru. Ovim putem poručujemo svim građankama i građanima Bara da ne nasijedaju na takve provokacije DPS ekstremista, jer su mir i stabilnost najvažniji u ovom trenutku", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: