Pejović Demokratama: Pamtimo kada ste u jaknama Srpske otadžbinske stranke kaskali u potrazi za kojim glasom više

"Sačuvajte ovaj vaš partijski bilten – da vas tješi – jer još će samo u njemu posle 26. novembra Aleksa biti neki pobjednik"
113 pregleda 9 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 11.11.2017. 11:17h

Dragi moji Mojkovčani, svjedoci smo da ovih dana jedna grupica avanturista,u našem gradu, pritiscima, agresivnom propagandom i upadanjem u tuđe domove, pokušava da stvori atmosferu straha, kaže se na početku saopštenja koje je potpisao Dejan Pejović kandidat sa odborničke liste "Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”.

"Ipak i pored tolikog truda, kod Mojkovčana su uspjeli samo da izazovu prezir i osudu. Ovih dana primamo poruke građana da ova neodgovorna grupica sprovodi ekološki teror po Mojkovcu, uništavajući domaćinska dvorišta i ulice partijskim novinama, koje valjda treba da nas ubijede da u Crnoj Gori nema ravnog političkoj veličini kakva je Lažni car Aleksa Mali koga u poslednje vrijeme nazivaju i - “hipnotisani”, rekao je Peković.

On je kazao da bi ovaj štampani izraz samozaljubljenosti lidera Demokrata, ostao potpuno nezapažen, i da, kako je naveo, njegova neodgovorna družina ne prlja naše ulaze i ruži naše ulice bačenim i iscijepanim novinama sa kojih nam se udvara Aleksa.

"Ne razumije Bečić da ga Mojkovčani neće, da su on i njegova “S brda s dola” družina, strana tijela u ovom gradu. Ovoga puta sa naslovne strane ovog partijskog uratka, lažni car Aleksa Mali u ravni hipnotisanog Egipćanina, senzacionalno, sa svim karakteristikama, “kartonskog kandidata”, obavještava Mojkovčane o apsolutnoj pobjedi na predsjedničkim izborima?! Da ga podsjetimo, ovo nijesu predsjednički izbori, niti je u Mojkovcu raspisan javni konkurs za izbor najljepše fotografije. Lažne Demokrate, obavještavamo vas da se u našem gradu održavaju lokalni izbori,na kojima se stranke svojim programima, umjećem ,ali i onim što su do sada pokazali – takmiče. Možete vi štampati u hiljadu primjeraka da ste najljepši, najpametniji – ali će vas surova stvarnost razbuditi 26. novembra kada shvatite da u Mojkovcu niste imali šta ni da tražite i da će Demokratska partija socijalista uprkos vašim podvalama i prevarama, nastaviti da zajedno sa Mojkovčanima razvija ovaj grad i čini život u njemu boljim i kvalitetnijim. Rekli smo vam i ponavljamo: vaši štampani pamfleti, vaša ponuda da neobučena tehnička lica budu nekakvi lideri ovog grada, vaš “s brda s dola” sklepan odbor,samo svjedoče da vi ništa ne znate o ovom gradu, te da jeftinim marketinškim trikovima pokušavate da potcijenite mudrost i promućurnost Mojkovčana", naveo je Pejović.

On je kazao i da komično djeluje kada Demokrate sebe nazivaju “novom snagom”, iako, kako je Pejović naveo, "u Mojkovcu pamtimo kada ste u jaknama Srpske otadžbinske stranke kaskali u potrazi za kojim glasom više".

"I na kraju jedan savjet: sačuvajte ovaj vaš partijski bilten – da vas tješi – jer još će samo u njemu posle 26. novembra Aleksa biti neki pobjednik", zaključio je Dejan Pejović, kandidat za odbornika DPS-a u Mojkovcu.

Bonus video: