URA Cetinje: Ponosni na naše odbornike, zadovoljstvo što će građani birati između primitivnog ili evropskog Cetinja

"Još više zabrinjava pozdravljanje odbornika vlasti okupljenih građana u pauzama skupštinskog zasijedanja, a najviše kooperativnost pojedinih odbornika u 'dočeku' kolega ispred zgrade Skupštine Prijestonice"

5927 pregleda 69 reakcija 17 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Ponosni smo na djelovanje i sveukupni rad naših odbornika u Skupštini Prijestonice koji se i pored brojnih izazova uvijek ponašaju dostojanstveno, vaspitano, uvažavajući svoje kolege odbornike, ali i građane, vodeći u svakom trenutku računa o ugledu grada koji predstavljaju", saopšteno je iz cetinjske URE.

Iz URI-nog odbora Prijestonice Cetinje navode da su građani, nekoliko dana nakon nemilih događaja ispred zgrade Skupštine Prijestonice, imali priliku da vide rezultate rada političkih huškača u prethodnih godinu i po dana, čija se politika kanalisala u primitivno i nevaspitano ponašanje okupljenih pristalica, sa elementnima fašizma i šovinizma.

Iz cetinjskog odbora URE dalje naglašavaju da organizatori događaja uzalud pokušavaju sprati odgovornost sa sebe i da je posebno tragično to što oni koji se najviše pozivaju na antifašizam na Cetinju, stoje iza skupova na kojima se šalju fašisoidne poruke, koordinišući skupom iz zgrade Prijestonice, u kojoj pritom nijesu zapošljeni.

"Sa druge strane, zabrinjava to što se o pomenutim događajima nije izjasnio gradonačelnik Prijestonice. Još više zabrinjava pozdravljanje odbornika vlasti okupljenih građana u pauzama skupštinskog zasijedanja, a najviše kooperativnost pojedinih odbornika u 'dočeku' kolega ispred zgrade Skupštine Prijestonice", ističu iz cetinjske URE.

"Maske su pale. Konačno se pokazalo pravo lice DPS i njihovih privezaka. Predstavlja nam posebno zadovoljstvo što će građani Cetinja veoma brzo imati priliku da se opredijele jesu li za primitivizam, prostakluk, fašizam ili za evropsku, građansku i ekološku Crnu Goru i Prijestonicu Cetinje", zaključuju iz cetinjske URE.

Bonus video: