Đukanović: Da je bilo po njihovom, stradala bi Crna Gora

"Reći ćemo im kada dođu ovdje da znamo da su bili dio partije, SNP-a, koja je jurišala na Tuzi nakon predsjedničkih izbora 1997. godine i predvodila anti-crnogorsku politiku na referendumu, da su bili dio partije koja je formirala Sedmi bataljon da hapse crnogorsku mladost da Crna Gora ne bi ostvarila svoj cilj-obnovu nezavisnosti Oni danas barjače i dalje trobojkom kao državnom zastavom, u odnosu na crnogorski državni barjak"
367 pregleda 149 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Printscreen
Milo Đukanović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 10.11.2017. 20:26h

Građani Tuzi će, glasajući na lokalnim izborima, voditi računa o svojim i interesima države, rekao je predsjednik Demokratske partije socijalista ( DPS), Milo Đukanović.

U opoziciji, smatra on, ima falsifikatora biografija.

"Dolaze sad da predstave neku novu, navodno demokratsku politiku i za Tuzi, i za Podgoricu, i za Crnu Goru”.

Oni bi, prema riječima Đukanović, htjeli da zavaraju i izbrišu neke stranice iz svoje političke biografije. “Ali zato služi pamćenje, razum i iskustvo”.

"Reći ćemo im kada dođu ovdje da znamo da su bili dio partije, SNP-a, koja je jurišala na Tuzi nakon predsjedničkih izbora 1997. godine i predvodila anti-crnogorsku politiku na referendumu, da su bili dio partije koja je formirala Sedmi bataljon da hapse crnogorsku mladost da Crna Gora ne bi ostvarila svoj cilj-obnovu nezavisnosti Oni danas barjače i dalje trobojkom kao državnom zastavom, u odnosu na crnogorski državni barjak. Da je bilo po njihovom, poprilično bi postradao prostor Tuzi, ali i cijela Crna Gora”, saopštio je Đukanović na sastanku sa članovima mjesnih odbora DPS-a večeras u Tuzima.

Kako je kazao, svako ko je u Malesiju dolazio sa dobrim namjerama, osjećao se kao u svojoj kući.

“Poznajući mentalitet stanovnika Malesije i odgovornost, ubijeđen sam da će se ovdje mnogo odgovornije voditi računa i o interesima države i građana, nego na nekim drugim mjestima”, naveo je Đukanović.

On je dodao da ko je u Malesiju dolazio sa nekim suprotnim namjerama, s pravom je doživljavao i ignorisanje i na neki način prezir.

Bonus video: