Bogdanović: Samo DPS i građanske snage mogu izvesti državu iz mraka

"Potreban nam je dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, kazao je generalni sekretar DPS-a

6351 pregleda 85 reakcija 70 komentar(a)
Sa skupa u Herceg Novom, Foto: DPS
Sa skupa u Herceg Novom, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) biće stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore, saopšteno je na opštinskoj izbornoj konferenciji Demokratske partije socijalista (DPS) u Herceg Novom.

Prema riječima generalnog sekretara DPS-a Aleksandra Bogdanovića, svima je poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi.

On je konstatovao da jedino DPS, zajedno sa okupljenim građanskim snagama, može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast

“Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

Na sjednici je izabran novi Opštinsku odbor koji će uz odabranih 58 članova činiti i odbornici DPS iz Skupštine opštine Herceg Novi.

U saopštenju se navodi da je još jedna u nizu konferencija, pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je, kako su rekli, ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu u januara.

Sa skupa je, kako se rekli iz DPS-a, poslata poruka da je prioritetan cilj DPS-a očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države.

“Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: