Radunović: Mnogima zasmetao dogovor DF i Demokrata, svakog dana se pojavljuju različite interpretacije

On je rekao da je dio njegovog gostovanja u Žurnalu TV Prve, koji je prenio i list Dan, pogrešno shvaćen u dijelu javnosti, i pozvao zainteresovane da odgledaju originalni video prilog na Fejsbuk stranici DF-a

35591 pregleda 319 reakcija 58 komentar(a)
Radunović, Foto: Biljana Matijašević
Radunović, Foto: Biljana Matijašević

Veliki korak ka izlasku iz političke krize, koji su dvije najveće političke organizacije u vladajućoj koaliciji napravile, očigledno je mnogima zasmetao, pa se svakog dana pojavljuju njegove različite interpretacije, saopštio je poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović.

On je rekao da je dio njegovog gostovanja u Žurnalu TV Prve, koji je prenio i list Dan, pogrešno shvaćen u dijelu javnosti, i pozvao zainteresovane da odgledaju originalni video prilog na Fejsbuk stranici DF-a.

"Odgovarajući na pitanje o eventualnim personalnim rješenjima za buduću rekonstrukciju vlade, rekao sam da se nije toliko daleko išlo u pregovorima, ali nije nikakva tajna da smo svi zajedno imali ponudu Zdravka Krivokapića koja je važila do 30. oktobra 2020, nakon koje je izašao sa predlogom ekspertske vlade", kazao je Radunović.

On je rekao da je naglasio da će se tek vidjeti šta će donijeti dalji pregovori.

"Tako da je interpretacija u nekim medijima da je to ponuda DF-a i Demokrata ostalim partnerima, više proizvod želje da se dobije što atraktivniji naslov", naveo je Radunović.

On je rekao da je veliki korak ka izlasku iz političke krize, koji su dvije najveće političke organizacije u vladajućoj koaliciji napravile, očigledno mnogima zasmetao, pa se svakog dana pojavljuju njegov različite interpretacije.

Kako je naveo Radunović, njima se pokušavaju demotivisati pojedini činioci vlasti, kao onaj da su DF i Demokrate poslale ultimativni predlog ostalima ili da su resori već podijeljeni.

"Tačno je, kako su i kazale kolege iz Demokrata, da je dogovoreno ono što je u zajedničkom saopštenju, a razmatrane su razne opcije, od kojih će jedna, siguran sam, biti prihvaćena, na zadovoljstvo svih iz parlamentarne većine", zaključio je Radunović.

Bonus video: