na poziv ministra unutrašnjih poslova

Abazović u posjeti Turskoj

Abazović će imati odvojene sastanke sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Selejmanom Sojlujom, predsjednikom Skupštine Mustafom Šentopom, potpredsjednikom Vlade Fuatom Oktajom, ministrom omladine i sporta Mehmetom Kasapogluom, kao kopredsjedavajućim vladine Mješovite komisije za ekonomsku saradnju sa Crnom Gorom.

4650 pregleda 18 komentar(a)
Abazović, Foto: Savo Prelević
Abazović, Foto: Savo Prelević

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće u trodnevnoj radnoj posjeti Turskoj, na poziv ministra unutrašnjih poslova te države Sulejmana Sojluja, saopšteno je iz Abazovićevog kabineta.

U saopštenju se dodaje da će Abazović imati odvojene sastanke sa Sojlujom, predsjednikom Skupštine Mustafom Šentopom, potpredsjednikom Vlade Fuatom Oktajom, ministrom omladine i sporta Mehmetom Kasapogluom, kao kopredsjedavajućim vladine Mješovite komisije za ekonomsku saradnju sa Crnom Gorom.

"Pored sastanaka sa najvišim državnim zvaničnicima Republike Turske, potpredsjednik Abazović će imati radni ručak i sa Naserom Alimom, predsjedavajućim Privrednog savjeta Turska - Crna Gora, u okviru Odbora za međunarodne ekonomske odnose Republike Turske (DEIK), kao i susret sa predstavnicima udruženja crnogorske dijaspore u toj zemlji", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas