"inicijative usmjerene ka stabilizaciji političkih prilika dobrodošle"

Adrović: Rezolucija SDP-a dobra prilika za otpočinjanje političkog dijaloga

"Bošnjačka stranka poziva na dijalog i jačanje međusobnog povjerenja i smatramo da je to jedini način za prevazilaženje krize koja je svakog dana sve izraženija u svakom segmentu našeg društva"

3683 pregleda 10 komentar(a)
Admir Adrović, Foto: Bošnjačka stranka
Admir Adrović, Foto: Bošnjačka stranka

Svaka inicijativa koja je usmjerena ka stabilizaciji političkih prilika je dobrodošla, tako da i predložena rezolucija SDP može biti dobra prilika za konačno otpočinjanje političkog dijaloga u Crnoj Gori, kazao je Admir Adrović, generalni sekretar Bošnjačke stranke.

"U svakom obraćanju, Bošnjačka stranka poziva na dijalog i jačanje međusobnog povjerenja i smatramo da je to jedini način za prevazilaženje krize koja je svakog dana sve izraženija u svakom segmentu našeg društva. Svaka inicijativa koja je usmjerena ka stabilizaciji političkih prilika je dobrodošla, tako da i predložena rezolucija SDP može biti dobra prilika za konačno otpočinjanje političkog dijaloga u Crnoj Gori", kazao je Adrović.

On je istakao da očekuje da će parlamentarna većina, "koja je i najodgovornija za trenutno stanje u državi", prepoznati ovaj trenutak kao pravo vrijeme za otpočinjanje iskrenog dijaloga sa opozicijom.

"Kako bi zajednički došli do neophodnog konsezusa za pitanja koja opterećuju naše društvo. Svako dodatno eskaliranje krize prijeti ugrožavanju građanskog mira u Crnoj Gori", naveo je Adrović.

Preporučujemo za Vas