Abazović: Očekujem da će zelene politike biti važan segment djelovanja buduće vlade u Njemačkoj

„Vjerujem da ćemo i dalje njegovati naše prijateljstvo i unapređivati saradnju sa Zelenima Njemačke, kako bismo promovisali zajedničke vrijednosti i evropske perspektive", piše u čestitki

6167 pregleda 171 reakcija 8 komentar(a)
Abazović i Berbok, Foto: GP URA
Abazović i Berbok, Foto: GP URA

Lider URE Dritan Abazović uputio je danas čestitke Zelenima Njemačke za ostvarenje sjajnog rezultata na parlamentarnim izborama održanim u nedjelju.

„Drago mi je vidjeti da se u Njemačkoj prepoznaje važnost zelenih politika, i da je ovaj rast na izborima potvrda aktivnosti Zelenih i truda koji je uložen prethodnih godina. Vjerujem i iskreno očekujem da će zelene politike biti važan segment djelovanja buduće vlade u Njemačkoj“, stoji u čestitki Abazovića upućenoj nositeljki liste zelenih Njemačke Analeni Berbok.

Abazović u čestitki navodi da ga izuzetno raduje odličan rezultat Zelenih u Berlinu jer je, cijeni on, pokazao da Zeleni imaju najveći uticaj u glavnom gradu Njemačke, što zaslužuje posebno poštovanje.

„Vjerujem da ćemo i dalje njegovati naše prijateljstvo i unapređivati saradnju sa Zelenima Njemačke, kako bismo promovisali zajedničke vrijednosti i evropske perspektive. Veselimo se zajedničkom radu na napretku i prosperitetu Evrope“, stoji u čestitki Abazovića.

Bonus video: