Kukalj nakon ostavke u glavnom odboru DPS-a dala podršku URI

"Svoje povjerenje i dugogodišnjim predanim radom sticano znanje povjeravam Građanskom pokretu URA, u nadi da ćemo udruženim, požrtvovanim zalaganjem vratiti dostojanstvo nezavisnoj, građanskoj, ekološkoj i evropskoj Crnoj Gori"

14468 pregleda 48 reakcija 38 komentar(a)
Kukalj, Foto: GP URA
Kukalj, Foto: GP URA

Magistarka violine iz Bara i predsjednica Upravnog odbora "Kulturni centar Bar" Dina Kukalj podržala je Građanski pokret URA.

Kukalj je, kako je saopšteno iz GP URA, prethodno bila članica Demokratske partije socijalista i članica glavnog odbora te partije.

"Svoje povjerenje i dugogodišnjim predanim radom sticano znanje povjeravam Građanskom pokretu URA, u nadi da ćemo udruženim, požrtvovanim zalaganjem vratiti dostojanstvo nezavisnoj, građanskoj, ekološkoj i evropskoj Crnoj Gori. Kulturi, kao najvažnijem segmentu u izgradnji nacionalnog identiteta svakog ozbiljnog i odgovornog društva, moramo pristupiti sa onom ozbiljnošću kakvom grad Bar zaslužuje", kazala je Kukalj.

Ona je navela da je URU odabrala "zbog prepoznate iskrene želje da Crna Gora postane pravna država u kojoj ćemo se, kaže ona, znanjem i elokventnošću boriti za njeno bolje sjutra, a neznanju i svim vrstama ekstremizma kategorično reći ne".

"Zbog nepokolebljivosti u odbrani građanskog i evropskog puta Crne Gore kao jedinog ispravnog puta. Zbog hrabrosti da se, uprkos svemu, na tom putu istraje. Zbog lične, iskrene želje da pripadam timu koji ima viziju i koji je širom otvorio vrata za sve pristojne, umjerene, poštene, stručne i hrabre ljude“, rekla je Kukalj.

Bonus video: