"Imovinski kartoni funkcionera GO Golubovci - slika nepotističke i razorne vlasti"

"Građani Zete će na predstojećim izborima u maju samo potvrditi svoju volju i one koji razaraju razvoj Zete poslati u opoziciju a za vlast odabrati ljude za 21. vijek”, zaključili su iz koalicije
120 pregleda 21 komentar(a)
Demokrate, URA, Zeta, Foto: Za 21. vijek
Demokrate, URA, Zeta, Foto: Za 21. vijek
Ažurirano: 22.04.2018. 13:24h

Nedavno objavljeni Imovinski kartoni javnih funkcionera i službenika u Gradskoj opštini Golubovci najbolje oslikavaju matricu vladavine DPS-a po kojoj se funkcioneri bogate tako što pokrivaju po nekoliko funkcija, od države traže novac sudskim sporovima i svoje najbliže članove porodice zapošljavaju u lokalnoj administraciji i službama, istakli su danas iz koalicije “Zeta za 21. vijek” koju čine Demokrate i URA.

“To govore podaci po kojima je sekretarka Skupštine GO Golubovci Vaska Šišević iz radnog spora u novembru prošle godine zaradila 8.825 eura, po kojima šef kluba odbornika DPS-a Predrag Anđušić pokriva nekoliko funkcija (šef kluba odbornika, spasilac u Službi zaštite Glavnog grada, član odbora direktora Plodova) a njegova supruga prima platu u JPU „Đina Vrbica”. To govore i podaci po kojima odbornik DPS-a Milivoje Kavarić takođe pokriva po nekoliko funkcija (odbornik, član upravnog odbora Agencije za stanovanje, matičar u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu), dok njegova supruga prima platu u Narodnoj biblioteci „Radosav Ljumović” a njegovi sinovi su zapošljeni u Čistoći i u osnovnoj školi. Više funkcija pokriva i odbornica DPS-a Maja Škatarić koja pored toga što je odbornica radi i kao savjetnica u službi za pravne poslove Fonda PIO”, navode iz koalicije “Zeta za 21.vijek”.

Tvrde da ovi podaci najbolje govore o tome kakva je lokalna uprava u GO Golubovci i zbog čega je Zeta, uprkos svim razvojnim potencijalima, i dalje nerazvijeni dio Glavnog grada.

“Na sreću to neće još dugo trajati jer su pošteni i časni građani Zete odavno prozreli namjere vladajuće većine, pa su njihovom idejnom vođi na minulim predsjedničkim izborima rekli ne, čime je Đukanović poražen na tim izborima. Građani Zete će na predstojećim izborima u maju samo potvrditi svoju volju i one koji razaraju razvoj Zete poslati u opoziciju a za vlast odabrati ljude za 21. vijek”, zaključili su iz koalicije Demokrate i URA u Zeti.

Bonus video: