Bogdanović: Nismo zaljubljeni ni u jednu funkciju, spremni smo da kandidujumo svoje kadrove

Bogdanović je na pitanje za koje resore bi kadrovi Demokrata bili odgovarajući, rekao je da još nisu razmišljali o tome "jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore"

43716 pregleda 110 reakcija 48 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Luka Zeković
Bogdanović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović rekao je da u toj partiji "nisu zaljubljeni u nijednu funkciju ali da su spremni da kandiduju svoje kadrove tamo gdje svi procijene da je potrebno".

On je nakon sastanka sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, rekao da su mu saopštili da je njima dovoljno da nakon eventualnog kandidovanja kandidata kaže da taj kanditdat ne odgovara profilu rekonstruisane vlade koju je premijer zamislio, i da su spremni da povuku kadrove.

Istakao je da još nisu razgovarali o strukturi Vlade.

Na pitanje za koje resore bi kadrovi Demokrata bili odgovarajući, rekao je da još nisu razmišljali o tome "jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore".

Bogdanović je rekao da je ovo korak naprijed, da 38 od 41 poslanika podržava rekonstrukciju Vlade, te da i premijer podržava rekonstrukciju Vlade.

Krivokapić je danas nastavio konsultacije o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine.

Krivokapić je danas razgovarao sa čelnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Demosa i Saveza građana CIVIS.

Bonus video: