DPS Bar: Demokrate po dubini napreduju, došli i do Luke Bar

"Demokrate su postale partija koja je gotovo najviše profitirala u borbi za grabljenje funkcionerskih fotelja i platama sa državnih jasli u odnosu na ostale partije parlamentarne većine", saopštili su oni

6117 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokrate besomučno nastavljaju sa zloupotrebljavanjem javne uprave i državnih preduzeća, tako što u njima od dolaska na vlast, intenzivno instaliraju svoje partijske članove, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Bar.

Kako su kazali, "najnoviji primjer partijskog uhljebljivanja" je njihov član Opštinskog odbora iz našeg grada Ilija Pješčić, koji je danas imenovan za izvršnog direktora Luke Bar.

Povezani članci

04. Oktobar 2021.

Pješčić izvršni direktor Luke Bar

"Upravo tako, po "dubini" dobro pozicionirani, Demokrate su postale partija koja je gotovo najviše profitirala u borbi za grabljenje funkcionerskih fotelja i platama sa državnih jasli u odnosu na ostale partije parlamentarne većine. Ali kako to obično i biva, gladna usta niko nahranio nije, pa sada rekonstrukcijom traže više i bolje", navodi se u njihovom saopštenju.

Iz DPS-a Bar smatraju da upravo na taj način vide šansu za daljim oportunizmom i profiterstvom iz ovog mučnog perioda po Crnu Goru i sve njene građane.

"Nego, dok im se ne omoguće ministarske fotelje, zadovoljavaće se i ovim direktorskim, kada svakako ni za jedne ni za druge nemaju ni znanja ni kompetencije da u njima sjede", kazali su oni.

Bonus video: