Miranović poručio Nikoliću: Sami sebi ste najveća šteta

Član GP URA je kazao da nema sredstva koje bi opralo sve ono što personifikuje DPS u posljednjih gotovo trideset godina
6 komentar(a)
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Lazar Miranović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 08.11.2017. 08:25h

Nanošenje političke štete partiji čiji je ideolog osuđeni kriminalni vođa, a čiji funkcioneri pune stupce štampe u rubrikama hronika, korupcija i organizovani kriminal i time pred građanima Crne Gore sami sebi nanose najvišu štetu, bio bi izlišan posao bilo kog subjekta u Crnoj Gori, poručio je u ime Građanskog pokreta URA Lazar Miranović.

On je to istakao u odgovoru na reagovanje poslanika DPS-a Miloša Nikolića koji je juče kazao da predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović tendeciozno obmanjuje građane u želji da nanese štetu DPS-u.

„Megafon parapolitičke organizacije i ovog puta u ulozi branitelja svog vrhovnog vođe i njegove sestre govori koještarije po kojima ispada da je Dritan Abazović kriv što se ime Ane Đukanović nalazi u procurjelim informacijama sa offshore destinacija. Da stvar bude gora Nikolić II hoće da nas ubijedi i da to što malo-malo pa procuri afera nekog od funkcionera parapolitičke organizacije Svetozara Marovića ne znači ništa, i da su oni besprijekorno čisti“, kazao je Miranović.

Naglašava da nema sredstva koje bi opralo sve ono što personifikuje DPS u posljednjih gotovo trideset godina.

„Ratni pohodi na susjede, velikosrpska hegemonija, ratni zločini, šverc cigareta, organizovani kriminal i korupcija, politička korupcija i kupovina glasova na izborima i tako u nedogled. I da Nikolić II možda ne posumnja da su sve ovo politički spinovi i da imaju jedini cilj da nanesu štetu njegovom vrhovnom vođi i vođinoj sestri može o svemu da se informiše na internetu, štampi a ukoliko mu njegov vođa ne ukine i sam internet, kao i aplikaciju Viber građanima Crne Gore na dan izbora“, ističe Miranović.

Miranović kaže i da je smiješno to što DPS uporno govori o pokretu URA kao polumandatskoj i marginalnoj stranci, a ne propušta priliku da replicira "na svaku našu istinu koju sopštavamo građanima Crne Gore."

„Na nesreću DPS-a tu smo da do danas činimo dio vlasti u tri primorske opštine, tu smo da građanima Crne Gore jasno i glasno kažemo sve ono na šta bi kriminalna grupa da se zaćuti, tu smo da nas sanjate baš kao vaš eksponent sa Cetinja, tu smo da vas sa poštenim građanima pošaljemo u političku prošlost“, naglašava Miranović.

Miranović je poručio da će nova vlast u Crnoj Gori znati da Crnu Goru uvede u red civiliziovanih i demokratskih društava, da će raditi da se otvorena poglavlja u pregovaračkom procesu ka Evropskopj uniji počnu i zatvarati jer, kako smatra, nerealno je očekivati da ih partija čije je ideolog i osnivač osuđeni kriminalni vođa može zatvoriti i za narednih trideset godina.

Bonus video: