"neozbiljne političke poruke"

Boljević: Impresivna karijera Bojovića, za tri decenije nije uradio ništa

"Rade Bojović dokazani je magnet za mase, mada vjerovatno ne postoji jedna jedina osoba, mimo njega, koju je svojim političkim djelovanjem za 30 godina motivisao da izađe na izbore i da glasa za opciju koju on zastupa"

17619 pregleda 45 reakcija 38 komentar(a)
Arsenije Boljević, Foto: DPS
Arsenije Boljević, Foto: DPS

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Arsenije Boljević kazao je da je programski koordinator Građanske inicijative (GI) 21.maj, Rade Bojović za tri decenije karijere "uradio - ništa".

Bojović je ranije danas ocijenio da bi lider DPS-a Milo Đukanović trebalo "da napusti stranačku politiku i prestane da bude balast proevropskoj i državotvornoj Crnoj Gori.

"Lijepa je politička vizija Rada Bojovića o daljoj sudbini demokratske borbe za građansku Crnu Goru. Nema problema, sjutra će se predsjednik Đukanović povući i prepustiti Bojoviću da vodi crnogorski blok. Bojović je pravi političar, briljantan rukovodilac, takoreći ideal pravog političkog vođe. Kako je samo impresivna njegova sjajna karijera tokom koje je za tri decenije uradio - ništa", naveo je Boljević.

Dodao je da su Bojoviću "izuzetak nemjerljivi uspjesi u lutanjima od stranke do stranke, od pokreta do pokreta".

"Ipak, najdublji trag, ovaj istrajni politički borac, ostavljao je na kraju bitisanja u svakoj političkoj strukturi, impresivnim lamentiranjem o tome kako je beskrajno razočaran. Nepotrebno je naglasiti da je značajna armija glasača uvijek pratila Bojovića, a od kojih su ogroman interes imale sve političke grupe u kojima je on djelovao. Rade Bojović dokazani je magnet za mase, mada vjerovatno ne postoji jedna jedina osoba, mimo njega, koju je svojim političkim djelovanjem za 30 godina motivisao da izađe na izbore i da glasa za opciju koju on zastupa. U najkraćem, njegove političke poruke su najblaže rečeno – neozbiljne. Posebno u ovako politički turbulentnim vremenima", zaključio je Boljević.

Preporučujemo za Vas