Ujedinjena CG Mojkovac: "Veličinu" DPS-a najbolje im pokazuje masovno napuštanje članstva

"Pozivamo DPS, koji krupnim koracima grabi ka opozicionom statusu u Mojkovcu, da zadrže makar mrvu dostojanstva, jer ćemo živjeti u istom gradu i nakon izbora", navodi se u njihovom saopštenju

2942 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Veličinu" Demokratske partije socijalista najbolje im pokazuje masovno napuštanje članstva koje proživljavaju, saopštili su iz Opštinskog odbora Ujedinjene Crne Gore Mojkovac.

Iz te partije su reagovali na izjavu DPS-a Mojkovac da se pred predstojeće izbore "probudila i minorna partija" Ujedinjena Crna Gora.

"Ujedinjena Crna Gora konstatuje da je "veliki" DPS morao u svom saopštenju da se bavi i našom strankom, pa je samim tim njihova konstatacija da smo minorni - oksimoron", saopštili su oni.

Kako navode, vrlo brzo će shvatiti da je ta "veličina" veoma relativan pojam, a da o njihovoj ekspertizi svjedoči javna tajna "da su im najistaknutiji funkcioneri zvaničan dan diplomiranja na fakultetima, slučajno ovjekovječili fotografijama sa plaže"

"Ali mi nismo iznenađeni saopštenjem DPS. Siledžijska komunikacija je njihov manir, uznenadilo bi nas da su usvojili neku dozu kulture. Takođe nismo iznenađeni ni količinom agresije u saopštenju, jer je njihovo upravljanje Mojkovcem bilo baš takvo - halapljivo, bahato, kabadahijsko", naveli su u saopštenju.

Dalje dodaju da su se usudili da ih prozovu da se bave opštim parolama o jedinstvu, te da priznaju- "pozivamo na jedinstvo, jer je DPS podijelio posvađao braću, kumove, prijatelje"

"Ta količina drskosti da svoju žeđ za vlašću zadovoljavaju potpaljivanjem sukoba je moguća samo DPS, nenajedenoj garnituri u pohodu odbrane ličnih interesa. Pozivamo DPS, koji krupnim koracima grabi ka opozicionom statusu u Mojkovcu, da zadrže makar mrvu dostojanstva, jer ćemo živjeti u istom gradu i nakon izbora", navodi se u njihovom saopštenju

Bonus video: