Demokrate: Svađate narod jer shvatate i sami da ne možete da nam parirate

Znaju građani Tuzi i Malesije, dodaju iz Demokrata, ko je "jurišao na tenkovima i po frontovima"
93 pregleda 9 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.11.2017. 21:35h

Kada je projektu DPS-a da podijele crnogorsko društvo došao kraj i kada se suočavaju sa vrtoglavim padom rejtinga, iz DPS-a se kreće sa pričama koje niko više ne uzima za ozbiljno, smatraju iz Demokrata.

"Smetaju vam istraživanja javnog mnjenja koja potvrđuju ubjedljivu pobjedu Alekse Bečića nad Milom Đukanovićem? Nikako da prežalite poraze u Budvi i Kotoru i to što ste u Herceg Novom potučeni do nogu? Strah vas je od ova tri grada i rasula u kojima se nalaze vaši odbori. Vaš strah javno pokazujete jer postajete svjesni činjenice da ste prošlost, a da su Demokrate budućnost. Vidite da ni sa čim i ni u čemu, ne možete da se mjerite i da nam parirate, pa se pozivate na periode u kojima niste prepoznati kao pobjednici već kao ratnici, jurišnici, oni koji zavađaju braću, pljačkaju narod i enormno se bogate", navode iz Demokrata.

Iz odbora DPS-a u Tuzima su ranije pozvali Demokrate da saopšte u kojem su to gradu pobijedili Demokratsku partiju socijalista.

Znaju građani Tuzi i Malesije, dodaju iz Demokrata, ko je "jurišao na tenkovima i po frontovima."

"Znaju ko je komandovao akcijom "Orlov let". Znaju ko je zavađao komšije, kolege i čitave porodice. Znaju zbog koga je hiljade građana napustilo ovu državu. Za sve to vrijeme Đukanović je u Šešeljevom zagrljaju patrolirao frontovima širom SFRJ. To nisu pobjede, to su porazi i nikada više nećemo dozvoliti da zavađete, narušavate multietnički sklad i uvodite narod u bratoubilačke ratove, kako bi se bogatili i punili račune milionima. I vi sada hoćete ponoćnim plakatama po Cetinju u uličarskom stilu da bacite prašinu u oči građanima. Da nešto što nije, prikaže te da jeste. I da nešto što ste vi pripišete drugome. Ne. Ne možete uspjeti u vašem podmuklom naumu. Milioni stranica su ispisani o vama i to ne može oprati jedan, deset ili milion montiranih plakata. Uzalud ste lijepili. Samo ste izazvali podsmjeh kod građana javno se ponižavajući. Prerasli ste u selotejp uličarsku organizaciju, ali vašim poniženjima očito nikada kraja. Kada nemate šta da kažete pokušavate po nešto i da zalijepite. Tužno. Znaju građani Crne Gore da vam odgovore. Bratski i građanski protiv nacionalističke histerije DPS-a. Brat za brata, a ne brat na brata", zaključuju iz Demokrata.

Bonus video: